Fudbalski spektakl: Liverpool na Anfieldu dočekuje Arsenal! Meridian časti sa 10 KM!

Sportska kladionica Meridian, sve novoregistrovane igrače časti sa 10 KM bonusa bez uslova!

Fudbalski spektakl: Liverpool na Anfieldu dočekuje Arsenal! Meridian časti sa 10 KM!

Sponzorski tekst

Definitivno derbi 3. kola Premijer lige je pred nama. Liverpul na ,,Enfildu“ dočekuje Arsenal, i meč koji se ne propušta je zakazan za 21.00h.

Najbolja sportska kladionica Meridian, za sve fanatike Premijer lige, kao možda najkvalitetnije lige Evrope, je pripremila poklon od 10 KM bonusa, za sve novoregistrovane igrače. Ovo je meč koji se definitivno ne propušta! Da li će David Luiz da zaustavi silovite napade Mohameda Salaha? Da li će tandem Obamejang – Lakazet probiti bedem Liverpula?

Svakako možemo sa sigurnošću da tvrdimo da nas čeka spektakl fudbala, iz razloga što su i „Tobdžije“ ovu sezonu počele silovito, zapravo obje ekipe imaju 2 pobjede, na dva susreta, s tim da Arsenal ima bolju gol razliku ( 5:1 ), a Liverpul ( 6:3 )...

Na najboljem web sajtu za klađenje uživo meridianbet.ba, odlučno imaš priliku da naplatiš svoj „instinkt“, ali ako si više fan igranja prije početka, Arsenal sa kvotom od 6.00 nemoguće da ti nije privlačan. Kvota na šampiona je ipak ona „školska“, te se pobjeda Liverpula cijeni sa 1.50.

Liverpul je prošlogodišnji prvak, i to kad uzmemo u obzir da ove godine brani titulu koja se čekala 30 godina, znamo da će ekipa Jirgena Klopa da „izgara“ na terenu. Sa druge strane Arsenal je prošle sezone lošije rangirao, i zauzeo tek 8. mjesto, ali je ekipa Mikela Artete to dijelom nadoknadila osvajanjem prestižnog FA kupa..

Meč je sigurno koji obećava vrhunsku zabavu, vrhunski fudbal i zato pravi znalac ,,najvažnije sporedne stvari na svijetu“ ovaj okršaj nikako ne propušta, te će znati da ga iskoristi. Najbolja ponuda sa najboljim kvotama, uvijek nudi sportska kladionica Meridian, jer isključivo Meridian je uvijek – više od igre!

Top Komentari

Penderinos
Sta je za mene deset kerma, ja puno vise zaradim
1 2
amer_sa90
Obamejang oj Bože jedan li si
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.