Georgina po prvi put krasi naslovnicu jednog magazina u Portugalu, stražnjica u prvom planu

Ronaldova djevojka

Georgina po prvi put krasi naslovnicu jednog magazina u Portugalu, stražnjica u prvom planu

E. Škorić

Georgina Rodriguez neizostavna je u portugalskim časopisima otkako je počela vezu s reprezentativcem Portugala Cristianom Ronaldom, no prvi put je imala rezervisanu cijelu jednu naslovnicu za sebe.

Manekenka je pozirala za jedan portugalski magazin i pritom pokazala svoju nevjerovatnu figuru. Ona je u magazinu pod nazivom "Žensko zdravlje" otkrila neke svoje tajne treninga, naglašavujući međutim da je u početku bilo teško to činiti u društvu zvijezde Juventusa.

"Zamislite da trenirate u istoj prostoriji s najboljim igračem na svijetu...", kazala je Georgina, rekavši da nije bilo jednostavno raditi dok je posmatra isklesana i do savršenstva dotjerana "zvijer" kao što je Cristiano.

Ipak, priznaje da je na kraju u Ronaldu i njegovom mukotrpnom radu pronašla motivaciju i da su zajedno uspjeli da dodatno napreduju i da budu jedno drugom oslonac.

Otkrila je da je ples, tačnije balet, nešto što je čini sretnom i da to radi od treće godine. Kaže da svu energiju i plesne korake želi da prenese i na svoju djecu.

Top Komentari

Dr.ZIJAGA
JESTE LI NORMALI VISE? Nakon BRUKE sa SANDROM AFRIKOM(koju stei zbrisali) opet nas SMARATE..Razumijemo da ste ZAGORILI u REDAKCIJI, ali brate dragi nemoj da NAS citatelje smarate svojom NESPSOBNOSCU..
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi