Torbica od 100.000 eura je ništa naspram dijela tijela kojeg je Georgina sinoć svima pokazala

Kao da je zaboravila gdje živi

Torbica od 100.000 eura je ništa naspram dijela tijela kojeg je Georgina sinoć svima pokazala

Admin Čaušević

Georgina Rodriguez se pobrinula da sve sve oči bidu uprte u nju dok je izlazila na  teren nakon što je u utorak navečer bodrila Cristiana Ronalda u azijskoj Ligi prvaka kada je njen partner zabio dva gola u pobjedi nad Al Duhailom sa 4:3.

Španjolska manekenka (29), koja je u vezi sa Portugalcem od 2016., pohvalila se svojom nevjerovatnom figurom u uskim skinny trapericama i utegnugim žutim dresom Al Nassra.

Zvijezda Instagrama je svoj outfit odlučila uparti sa blijedoplavom torbicom Birkin Alligator, čija se cijena procjenjuje na oko 130.000 eura.

Usklađujući svoju torbu sa čizmama, Georgina je povećala svoju visinu nekoliko centimetara zahvaljujući štiklama čija je cijena veća od 1000 eura.

Oglasi

Influencerica je svoj izgled dopunila Diorovim kaišom, dok je kosu svezala u repić, a nekoliko fotografija je objavila na Instagramu uz opis: "Pobijedili smo".

Na stadionu su osim Georgine i Ronalda bila prisutna i njihova djeca, Cristiano junior, maleni Matteo te kćerke Eva Maria i Alana Martina.

Međutim, ono što je zgrozilo dio saudijske javnosti je činjenica da je Georgina dopustila da joj se vidi pupak što je strogo zabranjeno prema islamskim zakonima.

Georgina je pokazivanjem pupka prekršila islamski zakon

U Saudijskoj Arabiji vlada šeirat, odnosno strogi islamski zakon, te su žene dužne pokriti svoje dijelove tijela, posebno one intimne.

Međutim, Georgina je to očigleno zanemarila pa nije čudo što se suočava sa određenim kritikama jer na neki način ne poštuje zemlju u kojoj živi.

Saudijska vlast je do sada dosta puta progledala kroz prste Ronaldu i Gergini, između ostalog im je dozvoljeno da žive u istom domu što je također zabranjeno pošto su još uvijek nevjenčani.