Georgina vježba jogu, nama ostaje da gledamo u fotografiju i uživamo...

Djevojka Cristiana Ronalda

Georgina vježba jogu, nama ostaje da gledamo u fotografiju i uživamo...

Dugogodišnja djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez iz dana u dan dobija sve više pratilaca na društvenim mrežama, a razlog su sve češće golišave fotografije. 

Španska manekenka, koja trenutno ima skoro 20 miliona pratilaca na Instagramu, ponovo je odlučila zagolicati maštu muškom rodu i to fotografijom s joge.

Ona je pokazala da se još uvijek ne libi fotkati u izazovnim pozama dok je oskudno odjevena, a niko i nema ništa protiv toga sve dok izgleda "kao avion".

Što se tiče njene karijere manekenke, za sada joj ide samo uzlaznom putanjom jer je baš jučer po prvi put izašla na naslovnici poznatog portugalskog časopisa "Žensko zdravlje".

Za isti je otkrila neke svoje tajne treninga naglašavujući međutim da je u početku bilo teško to činiti u društvu zvijezde Juventusa.

"Zamislite da trenirate u istoj prostoriji s najboljim igračem na svijetu...", kazala je Georgina, rekavši da nije bilo jednostavno raditi dok je posmatra isklesana i do savršenstva dotjerana "zvijer" kao što je Cristiano.

Ipak, priznaje da je na kraju u Ronaldu i njegovom mukotrpnom radu pronašla motivaciju i da su zajedno uspjeli da dodatno napreduju i da budu jedno drugom oslonac.

Top Komentari

Hix
Za vas ne znam al ja bi je je*o
0 2
Penderinos
Sta cu da gledam da mi se Roni naljuti
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti