IShowSpeed u domu debelog Ronalda - Bio je na ivici suza kada mu je Brazilac dozvolio "zabranjeno"
Poznati YouTuber posjetio dom Ronalda.

Poznati YouTuber

IShowSpeed u domu debelog Ronalda - Bio je na ivici suza kada mu je Brazilac dozvolio "zabranjeno"

Eldar Ganibegović

IShowSpeed živi život. Ostvaruje redom svoje snove, a sada je na red došao i onaj da upozna legendarnog brazilskog Ronalda.

U junu 2023. godine u Lisabonu su se sastali Portugal i Bosna i Hercegovina u okviru 3. kola kvalifikacija za EURO. Portugalci su slavili 3:0, a ta utakmica ima poseban značaj za Speeda.

Nakon nje, on je ostvario veliki san i upoznao Cristiana Ronalda. Malo ko ima da nije pogledao njegov i Ronaldov susret. 

IShowSpeed i obilazak doma Ronalda Nazarija

Posljednjih nekoliko dana ovaj dečko boravi u Brazilu. Tamo se uspio izboriti za to da bude pozvan u dom jednog od najvećih igrača ikad, "debelog" Ronalda.

Sve je, naravno, emotivao na svojim streaming platformama. Zbog jednog detalja i sam je ostao u čudu nakon što ga je vidio.

Oglasi

Naime, Ronaldo mu je pokazao svoju sobu s trofejima koje je osvojio tokom karijere. Jedan od njih, naravno, bio je i Zlatna lopta.

Speed nije mogao vjerovati šta vidi svojim očima. Još više se uzbudio kada mu je Ronaldo dozvolio i da ga dodirne, te je evidentno da je bio na ivici suza.

Ovaj YouTuber ima blizu osam i po miliona pretplatnika na YouTubeu. Proslavio se igranjem FIFA-e, odnosno današnjeg EA FC-a.

Često upoznaje najveće fudbalere. Imao je i jednu scenu s Joškom Gvardiolom, reprezentativcem Hrvatske i članom Manchester Cityja.

Top Komentari

C.Banks
Pravi Ronaldo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti