Ova žena je mjerna jedinica za strpljenje: Slavni nogometaš joj davno obećao brak, ona i dalje čeka

Nikako da dočeka i taj dan

Ova žena je mjerna jedinica za strpljenje: Slavni nogometaš joj davno obećao brak, ona i dalje čeka

Edmir Škorić

Da nije bio slavan i bogat, možda bi davno odustala od njega, ali ovako strpljivo čeka dan o kojem maštaju sve djevojčice.

Obući vjenčanicu i zablistati ped najbližima, potom poljubiti svog dragog i ući u njegov svijet, to je nešto što je Daniela Machado maštala kao i sve mlade djevojke.

Upoznala je slavnog nogometaša davno, kao klinka, on joj odmah rekao da će biti zauvijek s njom. I nije ju slagao, ali još uvijek joj nije ostvario snove.

U ljeto 2021. Joao Cancelo je morao da propusti Evropsko prvenstvo zbog toga jer je bio pozitivan na koronavirus.

Oglasi

Kupio je tada karte i sa djevojkom Danielom Machado otišao na Maldive. Tamo je defanzivac konačno zaprosio ljepoticu. Ona je oduševljeno objavila fotografije na društveni mrežama, ali dvije godine kasnije, još uvijek je gospođica Machado dok nestrpljivo čeka na titulu gospođe.

Prethodno su njih dvoje bili u vezi preko 11 godina. Sreli su se još 2010. godine u Lisabonu, kada je Cancelo imao 17 godina, nije još ni imao potpisan profesionalni ugovor, ali vremenom će bivati sve poznatiji, bogatiji, a time je jačala veza između njega i Daniele.

On je za prvi tim Benfice debitovao 2014. godine, zatim je prešao u Valenciju, pa prešao u Inter, igrao za Juventus, a trenutno je igrač Manchester Cityja. Bio je posuđen Bayernu, sada je na korak od transfera u Barcelonu.

Oglasi

Par će ubrzo navjerovatnije put Katalonije gdje će živjeti u luksuznoj vili, iako tek treba da se potvrdi njegov transfer. Vjeruje se da je da pitanje trenutka kada će se sve to dogoditi.

Model i influenserka s kojom se Cancelo dugo zabavljao rodila mu je dijete, ali ostaje svima nejasno zbog čega je Cancelu bilo potrebno toliko vremena da se napokon odluči zaprositi svoju veliku ljubav iako odavno žive zajedno.

Uostalom, koliko još treba da prođe da Daniela najzad obuče vjenčanicu i postane njegova žena?

Oglasi

Oglasi