Donijeli je u fotelji, pa se popela na stol i plesala, a Pjanić je samo gledao šta mu supruga radi

Proslavila rođendan

Donijeli je u fotelji, pa se popela na stol i plesala, a Pjanić je samo gledao šta mu supruga radi

E. Čaušević

Miralem Pjanić uživa u životu u Ujedinjenim Arapskih Emiratima gdje nije toliko pod pritiskom i svjetlima javnosti kao kada je igrao u Evropi. No, bh. veznjak našao se u centru pažnje zbog raskošne rođendanske zabave njegove supruge Josephe.

Pjanić je poznat po tome što ne voli da priča o svom privatnom životu, a veza s Josephom nikada nije bila u centru pažnje niti su se oni toliko često zajedno pojavljivali u javnosti.

No, odlaskom u Ujedinjene Arapske Emirate gdje je Pjanić potpisao za Al Sharjah su im donijeli konačno i šansu da se malo opuste jer se ne prati baš svaki korak bh. reprezentativca u javnosti kao što je to bio slučaj dok je igrao u Evropi.

Pjanić i Josepha zajedno imaju sinove Edina i Ajlana, a tek odlaskom u UAE su počeli čini se da uživaju u životu i činjenici da im se ne prati svaki trag.

Tako je prije nekoliko mjeseci Josepha bila sa Pjanićem i sinovima na terenu kada su slavili osvajanje trofeja, te su tada objavili zajedničku fotografiju što baš nije čest slučaj.

Oglasi

Da su se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima konačno opustili pokazalo se na Instagramu gdje je Josepha objavila nekoliko storyja sa svoje glamurozne rođendanske zabave.

U cijelom tom luksuzu i raskošu Josephu su u fotelji donijeli na zabavu, a i ona se opustila i čak u jednom trenutku popela na stol kako bi zaplesala.

U tom trenutku Pjanić je sjedio i samo posmatrao suprugu šta radi, te se on, barem na tom snimku, nije baš toliko opustio.

Inače, Miralem i Josepha su u braku još od 2013. godine i jedan od rijetkih parova koji su uspjeli da sačuvaju svoj privatni život od očiju javnosti.

Međutim, svima je ponekad potrebno malo i opuštanja, a iz ugla porodičnog života čini se da je za Miralema bio pun pogodak što je odlučio da napusti Evropu i karijeru nastavi u dresu Al Sharjaha.

Top Komentari

likCedoGroba
Gdje sisha tu je I pjanic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi