Kad supruga počasti: Pogledajte šta je dobio Insigne za rođendan
Instagram

Odriješila kesu

Kad supruga počasti: Pogledajte šta je dobio Insigne za rođendan

Jedna od najvećih zvijezda Napolija Lorenzo Insigne poznat je i kao veliki ljubitelj automobila.

Upravo iz tog razloga bi mogao dugo pamtiti 29. rođendan. Naime, ovom italijanskom fudbaleru supruga je odlučila prirediti veliko iznenađenje i počastiti ga poklonom vrijednim više od - 200.000 eura.

Mediji na Apeninima pišu kako je Lorenzo od supruge Jenny na poklon dobio skupocjeni Lamborghini Huracan EVO, koji ga je s mašnom dočekao ispred kuće, a ovo će biti samo jedan u nizu četverotočkaša koje ima u kolekciji.

Brojke? Ubrzanje do stotke ovaj automobil daje za 2,9 sekundi, a maksimalna brzina koju može razviti iznosi 325 km/h.

Ostaje da se vidi šta će biti sljedeći poklon Insigneu. Ne bi bilo iznenađujuće da dobije i novi, bogatiji, ugovor koji bi ga za Napolitance vezao do kraja karijere. Navodno se već vode određeni pregovori.

Top Komentari

belajbeg888
Castilanga njegovim parama
4 1
Ivica_Osim8
dobio je ****e
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi