Konačno lociran Karim Benzema: Nevjerica koju ženu je izabrao za partnericu!

Već sedmicama se ne zna ništa o njemu

Konačno lociran Karim Benzema: Nevjerica koju ženu je izabrao za partnericu!

Admin Čaušević

Koliko god je uspješan na terenu čini se da nema mira kada je u pitanju njegov život van terena. Dobio je djecu sa tri različite žene i zbog toga izgleda sada plaća ogromnu cijenu. 

Karim Benzema, jedan od najboljih igrača 21. stoljeća, je nestao sa scene već sedmicama. Odlučio se izbrisati sa Instagrama i maksimalno sakriti svoj život od očiju javnosti.

Ali s obzirom na popularnost i laku prepozantljivsvost gdje se god pojavi izazove pažnju i nije neprimjećen.

Nakon što danima o njemu nije bilo traga ni glasa, osvajač Zlatne lopte je lociran na ostvrvu Maurcijusu.

Ipak, ono što je iznenadilo sve njegove fanove je žena u čijem je društvu bio te su zaista mnogi iznenađeni.

Oglasi

Naime, Benzema je večerao sa Chloe de Launay, njegovom prvom životnom ljubavi i majkom njegovo dvoje djece.

De Launay je Benzemi rodila kćerke Meliju (8) i Nouri (3), dugi niz godina nisu bili zajedno, a međuvremenu je napadač našao nove partnerice.

Međutim, čini se da su se iskre između njih dvoje ponovo zapalile te opet kao i ranije ponovo uživaju u druženju.

Podsjećanja radi, napadal Al Ittihada ima sina Ibrahima sa Corom Gauthier, dok je prošle godine postao otac iz veze sa Jordan Ozunom.

Nekadašnji Realovac se u posljednje vrijeme nalazio i na udaru kritika saudijske javnosti zbog čega se i deaktiviro sa društvene mreže Instagram. 

Njemu u Al Ittihadu ne ide baš najbolje, a zimsku pauzu u prvenstvu Saudijske Arabije dugu nekoliko sedmica je odlučio iskoristi za punjenje baterija daleko od javnosti.

To radi sa De Launay i mnogi njegovi fanovi su iznenađeni zbog izbora nove-stare partnerice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi