Benzema usred akcije i moli da se ne snima: Pet sekundi zbog kojih će Francuz zauvijek žaliti!

Sada svi znaju kakav je

Benzema usred akcije i moli da se ne snima: Pet sekundi zbog kojih će Francuz zauvijek žaliti!

Admin Čaušević

Karim Benzema ima itekako buran ljubavni život, a čini se da obilato koristi ono što mu dozvoljava islam kao religija. Sada je uhvaćen na djelu i više nema dilema oko njegove dobro čuvane tajne.

Do sada se za Benzemu znalo da je imao nekoliko žena u životu, međutim da je istovremeno sa dvije to je definitivno iznenađenje. Poligamija je u islamu dozvoljena i sa te strane za Francuza nema problema.

Sluteći po snimcima koji kruže društvenim mrežama Benzema više nije samo u vezi sa Jordan Ozunom, već i sa majkom svog prvog djeteta Chloe de Launay.

Osvajač Zlatne lopte je prije nekoliko dana snimljen kako uživa u društvu De Launey, a kratki snimak je razotkrio kako sjedi na dvije stolice.

Čim je primijetio da ga snimaju Benzema je digao ruku i tražio da se kamera ugasi, ali je bilo prekasno. Ulovljen je u akciji i više za njega nema nazad.

Oglasi

Chloe de Launay je prva djevojka u koju se Benzema zaljubio, ona mu je i rodila dvije kćerkice Meliju (8) i Nouri (3) i jasno je da još uvijek nije zaboravio.

Posljednjih sedmica se uveliko špekulisalo o pomirenju, a nakon posljednjih intimnih snimaka više nema sumnje da su se napadač Al Ittihada i francuska manekenka opet zbližili.

Osim sa De Launay, Benzema je istovremeno i uvezi sa Jordan Ozunom koja mu je također rodila dijete još dok je bio član Reala.

Otkako je otišao u Al Ittihad Benzema uveliko priča o svojim vjerskim uvjerenjima. U islamu je dozvoljeno istovremeno imati više žena i na neki način sjajni Francuz koristi tu "prednost."

Oglasi

[related]https://www.instagram.com/p/Ct1HVVvLBDX/[/related]

Osim sa De Lunay i Ozunom Benzema ima dijete i sa Corom Gauthier. Ona mu je rodila sina. Interesantno da su sve tri bile prisutne na ceremoniji kada je čuveni napadač osvojio Zlatnu loptu.

Iako nastoji da živi maksimalno diskretan životi i daleko od očiju javnosti, čini se da Benzema nije uspio ipak sakriti tajnu koju je dobro čuvao proteklih mjeseci.

Kada je u pitanju teren Benzemi stvari idu sasvim pristojno. Imao je nesuglasica sa Nunom Espiritom Santom, a odlaskom ovog stručnjaka prodisao je i Francuz koji je u posljednjem meču za Al Ittihad zabio hat-trick.