Fudbalska propalica "privela" najzgodniju odbojkašicu svijeta: Nakon dva dana izbačena je iz kuće!

Bilo je svega

Fudbalska propalica "privela" najzgodniju odbojkašicu svijeta: Nakon dva dana izbačena je iz kuće!

Admin Čaušević

Key Alves, Brazilka koja kotira za najzgodniju odbojkašicu na svijetu, je izgleda pronašla novog dečka. Riječ je o slavnom fudbalskom asu čija je karijera već godinama u velikom padu.

Key Alves navodno je provela dva dana s Jamesom Rodriguezom u njegovoj kući u Sao Paulu, prema brazilskim medijima.

Odbojkašica je objavila nekoliko videa iz dotične kući, a pojavila se i plešući uz bazen u malenom bikiniju. Sve to nije prošlo nezapaženo u Brazilu i Kolumbiji.

U drugim videima također se vidi kako nosi dres Sao Paula, ekipa za koju James igra. Neke od scena šta se dešavalo možete pogledati ovdje.

U jednom trenutku Alves je završila i u dvorištu. Jednu loptu je poslala preko ograde i James ju je zajedno sa prijateljima poslao da je dohvati. Pri tome su je snimali i ismijavali.

Oglasi

Kay je osim po izgledu svjetsku slavu stekla po tome da je otvorila račun na platformi za odrasle OnlyFans, rekla je da zarađuje 50 puta više nego u sportu.

"Uvijek sam voljela da se fotografišem, da se pokazujem svoje tijelo, da radim u marketingu. Mislim da je to tajna svega što sam dostigla danas", kazala je Alves za Globoesporte prije dvije godine.

"Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od obojke. Pogotovo na Only Fans platformi jer su mjesečne cijene fiksirane."

Oglasi

Danas Brazilka uživa veliku popularnost u svojoj zemlji, a na društvenoj mreži Instagram je prati više od 13 miliona pratitelja.

Sa druge strane, James Rodriguez je oduvijek bio ženskaroš i nije čudo zašto je uspio "privesti" Alves, ali izgleda da bi njihovo druženje moglo biti kratkog daha.

Kolumbijac je prije desetak godina bio jedan od najskupljih igrača svijeta, slovio je za najbolju "desetku" dok je igrao za Monaco i Real Madrid, ali posljednjih godina njegova karijera je u strmoglavom padu.

Ovaj 32-godišnjak je trenutno član Sao Paola. Iako je fudbalski propao za budućnost ne mora da brine jer je pametnim potezima sa kafom sebi izgradio pravo poslovno carstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti