Velika zvijezda pobjegla iz kreveta Kim Kardashian: U 44. godini je željela bebu, on 'zbrisao'
Slavna zavodnica je imala plan, ali (Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Pixsell)

Glavom bez obzira

Velika zvijezda pobjegla iz kreveta Kim Kardashian: U 44. godini je željela bebu, on 'zbrisao'

M. Šljivak

Poznati igrač američkog fudbala Odell Beckham Junior (31) odlučio je okončati vezu sa slavnom influencerisom Kim Kardashian (43). Razlog je to što je htjela njegovo dijete.

NFL zvijezda Odell Beckham Junior odlučio završiti vezu s Kim Kardashian prije nego što su stvari postale ozbiljne.

"Veza Kim Kardashian i Odella Beckhama Jr-a je gotova nakon šest mjeseci romanse", navode američki mediji.

Odell nije dobro podnio komentare koje je nedavno imala 43-godišnja influencerica, a koje je izrazila želju da dobije dijete s 12 godina mlađom fudbalskom zvijezdom.

"Imala je namjeru dobiti bebu s njom. Smatrala je da ima odlične gene. Ipak, očigledno da je sve gotovo prije nego je i počela prava romansa", navodi Life & Style.

Oglasi

Caption

"Kim nije željela preplašiti Odela, ali je silno htjela s njim zadati udarac bivšem mužu Kanye Westu i Bianci Censori", dodaje se.

Međutim, Odell se očigledno nije ponovo želio ostvariti u ulozi oca. Odlučio je 'pobjeći' od Kim, a navodi se kako je par razdvojen već dvije sedmice.

Slavna influencerica tako je ostala bez ljubavnika. Za nju međutim nema zime jer je često viđana u društvu mlađanih momaka, pa će vjerovatno jako brzo preboljeti raskid s NFL zvijezdom.

Kim Kardashian ima četvero djece

Kim Kardashian s bivšim mužem, muzičkom zvijezdom Kanye Westom, ima četvero djece. Imena su im poprilično čudna.

Oglasi

North ima 10 godina, Saint 8, Chicago 6 i Psalm 4. S druge strane Beckham ima sina također čudnog imena Zydn i to s bivšom djevojkom Lauren Wood.

Kim je u prošlosti često bila u vezama s poznatim sportistima. Reggie Bush je bio njena 'prva' sportska ljubav, a zatim je kratko bila u braku s nekadašnjim NBA igračem Khrisom Humphriesom.

U proteklom periodu se povezivala čak i s Tomom Bradyjem. Ipak, ispostavilo se da s njim ima samo poslovnu saradnju, da bi je potom ulovili s Beckhamom Juniorom.

Interesantno je svakako da je ova NFL zvijezda ranije dovođene i u vezi s njezinom sestrom Khloe (39). Međutim, tvrdnje da su bili skupa su odbačene.

Oglasi