Ne ide uzalud na utakmice: Dobro poznata faca zaveo Kim Kardashian, ranije joj bio i sa sestrom
Poznata influenserica u vezi s NFL zvijezdom (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Kim u vezi s poznatim fudbalerom

Ne ide uzalud na utakmice: Dobro poznata faca zaveo Kim Kardashian, ranije joj bio i sa sestrom

Midhat Šljivak

Poznata starleta Kim Kardashian ulovila je još jednog sportistu. Američki mediji tvrde da je 43-godišnjakinja u vezi s igračem američkog fudbala Odellom Beckhamom Juniorom.

Kim Kardashian se u od razvoda s poznatim muzičarem Kanyeom Westom povezivala s brojnim poznatim licima, posebno sportistima. Bilo je tu NFL i NBA igrača, a na kraju je zaista završila s jednom NFL zvijezdom, Odellom Beckhamom Juniorom.

Američki mediji pišu da su još od prošlog ljeta Kim i Odell započeli romantičnu vezu. Sve su odlučili držati u tajnosti, no da se uskoro očekuje da se veza službeno potvrdi.

"Kim je u romantničnoj vezi s Odellom još od prošlog ljeta i mislili su da to mogu skrivati od svih. Trenutno ne viđa nikog drugog, barem nije poznato da je tako", pišu američki mediji.

Oglasi

"Vezu su željeli ostaviti u tajnosti zbog činjenice da je on tek dobio sina s bivšom Lauren Woods, te kako se ne bi počelo pisati da je nju ostavio zbog Kim. Također, ne želi ni da njen bivši Kanye objavi određene stvari kada čuje", navodi se.

Kim se u proteklom periodu povezivala s Tomom Bradyjem, Torreyjem Craigom, pa čak i Francisom Ngannouom, no ona je očigledno odabrala 31-godišnjeg Beckhama. Ranije je bila u vezi s Reggiejem Bushom (NFL) i u kratkom braku s Khrisom Humphriesom (NBA).

Odell Beckham joj bio i sa sestrom Khloe

Interesantno je svakako kako je Beckham 2016. godine u jednom trenutku bio i s mlađom sestrom Kardashian - Khloe (39).

Pojavile su se i fotografije veoma bliskog susreta. Na njih je Khloe reagovala tvrdeći da to nije ništa ozbiljno.

"Žao mi je što vam kvarim priču, ali ludo izgleda kad se sudare nekoliko pića, malo flertovanja i narušavanje privatnosti", poručila je tada Khloe.

Oglasi

Osam godina kasnije Beckham Junior je očigledno ipak uspio ući u porodicu Kardashian i zaveo je 12 godina stariju Kim.

31-godišnja zvijezda Baltimore Ravensa poznata je po poprilično raskalašnom životu i očigledno neće imati previše problema da se uklopi u čudnu porodicu Kardashian.

Beckham Junior je NFL karijeru počeo 2014. godine u dresu New York Giantsa, igrao je potom za Cleveland Brownse i Los Angeles Ramse, a od prošle godine je član Ravensa.

Oglasi