Konačno je našla nekog skromnog: 'Siromašni' NBA igrač zaveo Kim Kardashian
Foto - EPA

Zanimljiv izbor

Konačno je našla nekog skromnog: 'Siromašni' NBA igrač zaveo Kim Kardashian

Midhat Šljivak

Najpoznatija influenserica svijeta Kim Kardashian (43) često se povezuje s poznatim sportistima što nije iznenađenje jer je u prošlosti bila s nekoliko igrača američkog fudbala i NBA zvijezda. Sada je našla novog dečka, a to je skromni igrač Chicago Bullsa Torrey Craig.

Kim Kardashian se od razvoda s Kanye Westom često povezuje s poznatim sportistima. Spominjao se Tom Brady, Odell Beckham Junior, pa i Francis Ngannou.

Međutim, niko od ovih istinskih bogataša nije odveo Kim u krevet, već je to učinio čovjek na kojeg niko nikad ne bi posumnjao. To je igrač Chicago Bullsa Torrey Craig.

Ovaj 33-godišnjak važi za jednog od siromašnijih NBA igrača. Nije nikada imao ogroman ugovor, ali se smatra milionerom slabije klase.

Odabir Craiga od strane Kim Kardashian začudio je mnoge. Nije čovjek o kojem se često priča, niti velika zvijezda, ali očigledno ima druge kvalitete.

Oglasi

Kim Kardashian na jednoj od NBA utakmica (Foto: EPA)

Još uvijek nema dovoljno informacija o tome šta se dešava između njega i Kim. Sve dosad je nepotvrđeno, ali gdje ima dima, ima i vatre.

Atraktivna 43-godišnjakinja u prošlosti je bila s brojnim zvijezdama. Počela je s NFL zvijezdama Reggiejem Bushom i Milesom Austinom, a bila je kratko vrijeme u braku s bivšim NBA igračem Krisom Humphriesom.

Torrey Craig je na mala vrata došao u NBA ligu

Torrey Craig je po okončanju koledža 2014. godine karijeru gradio u Australiji. Tamo je ostao tri godine i svojim igrama je privukao pažnju NBA timova.

2017. godine se uspio izboriti za ugovor s Denver Nuggetsima, igrao je potom još za Buckse, Sunce i Pacerse, a od ove godine je član Chicago Bullsa.

Torrey Craig u dresu Chicago Bullsa (Foto: EPA)

Craig pruža sasvim solidne partije kroz karijeru. Na prosjeku je od šest poena i preko pet skokova po utakmici.

On nije velika zvijezda, ali odrađuje sjajan posao na parketu. Sada će po prvi put zbog Kim biti u centru pažnje javnosti i vidjet ćemo kako će se snaći u svemu.

Oglasi