Paparazzi je uhvatili na djelu: Irina Shayk u noćnim satima ulazi u automobil najvećeg ikada

Ruskinja nema mira

Paparazzi je uhvatili na djelu: Irina Shayk u noćnim satima ulazi u automobil najvećeg ikada

Edmir Škorić

Irina Shaky je godinama bila u vezi sa Cristianom Ronaldom, kasnije se "spetljala" sa najvećim igračem američkog fudbala, Tomom Bradyjem, ali na tome nije stala. Sada je viđena u društvu jednog od najboljih sportista svih vremena.

Bivši svjetski prvak u Formuli 1, Lewis Hamilton, privlačan je najzgodnijim ženama širom svijeta, ali rijetke dobiju priliku da se nađu u njegovom društvu.

Britanski vozač se pojavio u Parizu tokom Fashion Weeka. Lewis Hamilton smatra se deklariranim modnim entuzijastom, pa je stoga posjetio centar modnog svijeta i tamo imao poseban 'date'.

Na modnoj reviji koju je organizovao Dior Hamilton je obukao elegantan dugi tamnosmeđi sako i odgovarajuće pantalone, a ispod je nosio svijeti kardigan. Ipak, sam stajling nije ni približno izazvao pažnju kao ono što se dogodilo nakon modne revije.

Oglasi

Naime, Hamilton je uočen kako izlazi iz jednog pariškog restorana sa ruskom manekenkom Irinom Shayk. Ona je bivša djevojka Cristiana Ronalda sa kojim je bila pet godina, od 2010. do 2015. godine.

Ruskinja je nakon rastanka sa Ronaldom upoznala Bradleyja Coopera s kojim ima kćer, a 2019. godine je i ta veza raskinuta. Nedavno je viđena u društvu NFL zvijezde Toma Bradyja, a sada sa Hamiltonom.

Njih dvoje zajedno su večerali, sjeli u isti automobil i odvezli se. Ovo im nije prvi put da se sretnu, pošto su 2015. godine zajedno proveli Valentinovo. Dvije godine kasnije imali su druženje tokom rođendanske zabave MMA bnorca Conora McGregora, a godinama se šuškalo da je njihov odnos više od prijateljskog.

Irina je prije samo mjesec dana uočena u automobilu Toma Bradyja, tako da je teško sa sigurnošću reći da li je i sa kim zgodna Ruskinja u vezi, ali očito je da obožava velike sportske face.

Oglasi

Tom Brady je od jeseni 2022. godine slobodan nakon što se rastao sa bivšom suprugom Gisele Bundchen i svakako nosi titulu jednog od najpoželjenijih neženja u Sjedinjenim Državama.

I Hamiltona žene obožavaju, nedavno je viđen sa Shakirom, bivšom Gerarda Piquea, no niko nije obznanio nikakvu vezu, pa su sve to za sada samo medijska nagađanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti