Antonelu u tako provokativnom izdanju nismo vidjeli, prekratka haljina koja "izluđuje" muškarce

Romantična večera Messija i supruge

Antonelu u tako provokativnom izdanju nismo vidjeli, prekratka haljina koja "izluđuje" muškarce

E. Čaušević

Lionel Messi prošlog ljeta odlučio je karijeru nastaviti u Interu iz Miamija, a čini se da je odlazak u Sjedinjene Američke Države itekako godio najboljem igraču svih vremena i njegovoj porodici. No, ovaj put Messi se našao u centru pažnje zbog fotografije koju je objavila njegova supruga Antonela i njene prekratke haljine.

Messi je nakon dvije sezone u PSG-u imao mogućnost da se vrati u Barcelonu, ali je Argentinac odlučio da je došlo vrijeme da misli na sebe i porodicu i izabere klub u kojem neće imati tolika očekivanja od njega, te gdje će imati više slobodnog vremena.

Izbor je pao na Inter iz Miamija gdje je Messi odlično startao i osvojio trofej, ali ono što je za njega najbitnije jeste da je život u Americi drastično drugačiji nego što je to za njega i porodicu bilo u Evropi.

Messi se dosta slobodnije kreće jer ga fanovi ne proganjaju po ulici, a viđen je čak i u supermarketu sa svojom suprugom. On i Antonela često idu na večere po restoranima u Miamiju gdje mogu uživati u privatnosti i činjenici da ih niko ne uznemirava.

Nakon odlaska u Miami čini se da se više opustila i Antonela koja je počela da se nalazi u centru pažnje američkih tabloida zbog svojih golišavih izdanja koje od nje nismo navikli gledati.

Oglasi

Tako je Messijeva supruga sinoć izazvala dosta pažnje jer je objavila njihovu zajedničku fotografiju, no svi su odmah zapazili kratku haljinu Antonela kojom je istakla svoje obline.

U prvom planu našla se zadnjica Messijeve supruge koja je postala glavna tema na društvenim mrežama jer Antonela u takvim izdanjima nije baš javno objavljivala fotografije, ali očito da ovaj put nije mogla da odoli.

   Antonela objavila fotografiju s Messijem, ali u prvom planu našla se njena prekratka haljina

Antonela je dobila velike pohvale fanova zbog svog fizičkog izgleda, a iako ima troje djece svoju liniju je zaista dovela skoro do savršenstva.

Ona i Messi su se "skockali" za romantičnu večeru koju su imali u jednom restoranu u Miamiju, a Antonela je objavila i fotografiju kako se najbolji igrač svih vremena opustio uz čašu bijelog vina.

   Najveći svih vremena se opustio uz čašu bijelog vina

Na njima se vidi da im život u Americi itekako godi i da su nakon godina i godina koje su bili u centru pažnje gdje god da se pojave konačno uspjeli da nađu kakav-takav mir u Miamiju koji im je potreban za "normalan život".

Top Komentari

DDG
Vrhunac je bio prilog o kćerki dadilje Skaire i Piquea i kako ima velike grudi. Ja bih se stidio familije i prijatelja da sam ovako loš u svom poslu kao “novinari” na ovom portalu
0 0
Drakula
Ebo bi je pred lessijevim ocima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi