Milioni na računu ne znače odgoj i bonton - Zvijezda Chelseaja meta osuda zbog gnusne fotke!

Cucurella u centru pažnje

Milioni na računu ne znače odgoj i bonton - Zvijezda Chelseaja meta osuda zbog gnusne fotke!

Eldar Ganibegović

Najveće sportske zvijezde često su u središtima raznih kontroverzi. Sada je red došao na zvijezdu Chelseaja. Gnusna fotografija s djevojkom kruži internetom.

U toku je reprezentativna pauza. Fudbaleri koji nisu s reprezentacijama dobili su nekoliko dana slobodno, a ostatak pauze treniraju u svojim klubovima.

Jedan od onih koji nije našao mjesto na spisku svoje reprezentacije je Marc Cucurella. Fudbaler Chelseaja slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti s djevojkom. 

Kako se vidi na fotografiji, Cucurella i njegova djevojka odlučili su da posjete Francusku. Tačnije, fotografija je nastala u Parizu kod kultnog Luvra.

Iako je igrajući u Barceloni, Eibaru, Getafeu, Brightonu i Chelseaju zaradio milione, izgleda da nije mnogo od toga uložio u učenje lijepom ponašanju i bontonu.

Oglasi

Korisnici društvenih mreža zgroženi su zbog fotografije koju je napravio i objavio s djevojkom. Fotografija sve sama govori, ne treba trošiti riječi.

"Šta je ovo, Bože dragi", samo je jedan u nizu komentara začuđenih navijača i pratioca na iznad priloženoj objavi.

Inače, Cucurella je za reprezentaciju debitovao 2021. godine i to mu je jedini nastup do sada. Ove sezone je u dresu Chelseaja igrao 756 minuta na devet utakmica, ali bez učinka. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi