"Ovako mi je cijeli dan": Dok ga se legendarni otac stidi, on živi život, u ruci šiša, a glava...

Nevjerovatan snimak

"Ovako mi je cijeli dan": Dok ga se legendarni otac stidi, on živi život, u ruci šiša, a glava...

Admin Čaušević

Sin legendarnog sportiste je u velikom stilu proslavio 49. rođendan svoje djevojke, a jedan snimak sa lude rođendanske zabave je privukao ogromnu pažnju na društvenim mrežama. 

Marcus Jordan, sin čuvenog Michaela Jordana, je 49. rođendan svoje djevojke Larse Pippen proslavio u velikom stilu, a jedan snimak "golupčića" se našao u centru pažnje.

Naime, ovaj 32-godišnjak je objavio kratki video kako puši šišu, a istovremeno stavlja glavu među grudi svoje sada 17 godina starije djevojke.

"Ovakvo raspoloženje cijeli dan", napisao je Jordanov sin, dok njegov otac koji se smatra najboljim košarkašem ikada ne opravdava ovakvu vezu.

Oglasi

I Larsa Pippen, bivša žena Scottijea Pippena je očigledno uživala i sve je ispratila sa osmijehom te je jasno da joj prija ogromana pažnja njenog dečka.

Tokom cijelog dana Marcus je objavljivao ljubavne rođendanske čestitke svojoj djevojci i djeluje da je jako zaljubljen u svoju partnericu.

Inače, prije nekoliko dana papparazzi TMZ-a su uhvatili Jordana i pitali da ga prokomentariše vezu svog sina sa bivšom svog nekadašnjeg saigrača.

Legenda Chicago Bullsa nasmijala se kad su mu prvi put postavili pitanje da li opravdava vezu, ali kad su ga ponovno pritisnuli odgovorio je sa: "Ne!" prije nego što je odmahnuo glavom nakon što je upitan treći put.

Ova 49-godišnjakinja je ranije tvrdila da uživa sa 17 godina mlađim ljubavnikom. Planira roditi i dijete, a govorila je i o broju odnosa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ct4Pv4KOwgl/?hl=en[/instagram]

"Uvijek sam imala barem četiri puta dnevno odnose", poručila je Larsa koja je skoro četvrt vijeka bila u braku sa Pippenom.

Marcus i Larsa su svoju vezu ozvaničili početkom godine, a nedavno su zopočeli zajednički projekat pod nazivom Separation Anxiety. Riječ je o podcastu kojeg uređuje i vodi ovaj par.

Top Komentari

user1676362182
Lik nema 49 godina nego 33 kvazi novinaru
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi