Engleski reprezentativac viđen s jednom, pa s drugom, a sada s obje zajedno u "koktelu ljubavi"!

Maksimalno se opustio

Engleski reprezentativac viđen s jednom, pa s drugom, a sada s obje zajedno u "koktelu ljubavi"!

Edmir Škorić

Engleski napadač Marcus Rashford (25) očito se vodi sa onom "život je jedan", pa je nakon raskida sa zaručnicom u kratkom periodu bio sa dvije djevojke.

Napadač Manchestser Uniteda maksimalno koristi vrijeme za odmor nakon naporne sezone. Uočen je sada kako napušta otmjeni restoran sa zvijezdom zabavnog šoua "Love Island" odnosno "Otok ljubavi".

Njega su pratili Natalia Zoppa (u sredni na fotografiji), potom lična trenerica Courtney Caldwell (lijevo). S Courtney se Rashford nedavno viđao te je vodio u hotel iz bara u 5 ujutro i tvrdilo se da mu je to nova djevojka, ali čini se da je sada pronašao drugu, Nataliju, a njima ne smeta da svi zajedno budu u koktelu ljubavi! 

Sve djevojke Marcusa Rashforda ili "samo prijateljice"...

Podsjećamo da je ranije ovog mjeseca Rashford raskinuo sa Luciom Loi, djevojkom s kojom je bio od djetinjstva, a koju je zaručio u maju prošle godine. Ubrzo nakon rastanka sa njom, viđen je s Courtney Caldwell za koju se smatra da je personalna trenerica i koja "radi na izgradnji savršenih stražnjica kakvu ima Kim Kardashian".

Oglasi

Napadač je sada viđen kako napušta Nobu Malibu zajedno sa spomenutom Courtney, ali i sa Natalijom Zopp, koja je poznata zbog nastupa u "Otoku ljubavi".

Natalia sretna i zadovoljna odlazi kući...

Nobu je popularno mjesto zabave za slavne osobe koje je okruženo velikim osiguranjem. Dvije su dame uskočile u jedan automobil, dok je Rashford putovao sam u drugom. Grupa je stigla oko 20 sati, a krenula kući iza ponoći.

Marcus Rashford se totalno opustio ovog ljeta, nakon što je prethodno raskinuo sa djevojkom s kojom je bio u vezi od svoje 15. godine

Kružila su nagađanja o ljubavnom životu Engleza nakon što se razišao s Luciom, s kojom je hodao od svoje 15. godine. 

Navijači Uniteda zabrinuti su zbog trenutnog načina života njihove prve zvijezde, smatraju da bi ovako flertovanje do jutarnjih sati sa raznim djevojkama i ne baš stabilan ljubavni život mogao ostaviti traga na njegove igre u sezoni koja dolazi i koja će biti jako važna za Crvene vragove.

United opet igra u Ligi prvaka, a sa nekoliko pojačanja ekipa Erika ten Haga ima namjeru da napadne titulu, iako će to biti teško pored Manchester Cityja, sve jačeg Arsenala, Liverpoola, Chelseaja...

Rashford je u Premier ligi kao igrač Manchestera odigrao 239 utakmica i postigao je 76 golova uz 44 asistencije, dok je u Ligi prvaka u karijeri ukupno upisao 29 nastupa, dao 12 golova i dodao tri asistencije.

Za seniorsku vrstu engleske reprezentacije debitovao je 27. maja 2016. godine i u narednih sedam godina odigrao 53 zvanična meča na kojima je postigao 16 golova. Iako ga neko vrijeme prati PSG, lojalan je Unitedu u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru, mada treba imati na umu da mu ugovor ističe narednog ljeta.

Top Komentari

stranputica
Ne razumijem ovakve dramatične tekstove. Ovi nogometaši vodaju i mijenjaju ove dronfuljice k'o čarape a mi sada trebamo da te iste sažaljevamo jer ona nije jedina *ebačica nekom extra bogatom sportisti....kao ni je ni njoj lako....
0 1
user1676362323
Danas belma sutra selma samo neka zivot ide .......
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi