Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Belgija 1,45, Bolivija 2,10, Urugvaj 1,73!

Nigdje nećete moći da nađete veće

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Belgija 1,45, Bolivija 2,10, Urugvaj 1,73!

Sponzorski tekst

Kladionica Mozzart iz ponude je ovog četvrtka pripremila dva zanimljiva meča koji se igraju u Južnoj Americi, u sklopu kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Takođe, tu je i jedna prijateljska utakmica. Bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

BELGIJA - GRČKA (ČETVRTAK, 20.45), KEC 1,45

Da vidimo šta su Roberto Martinez i Belgijanci spremili za predstojeće Evropsko prvenstvo. Crveni đavoli će tamo da budu jedni od najvećih favorita za tron, a prvu od dvije prijateljske utakmice igraju večeras protiv Grčke. Prema svim najavama selektor Belgije će da izmješa karte, na šta su ga doduše naterale i pojedine povrede. Kevin de Brujne nije u konkurenciji, pošto je u finalu Lige šampiona doživio dvije frakture kostiju lica. Aksel Vitsel ima problema sa ahilovom tetivom i on neće igrati prije posljednjeg meča grupne faze. Divok Origi će takođe da preskoči pripremni period. Zbog toga će večeras dobiti šansu da se dokažu Džeremi Doku i Leandro Trosar, koji će sigurno da budu posebno motivisani. Vjerovatno će Martinez polako da vraća u formu i Edena Azara, Grčka je idealan partner za to. Belgija je posljednji meč igrala u martu, u sklopu kvalifikacija za Mundijal, kada je "isprašila" Bjelorusiju sa 8:0.

BOLIVIJA - VENECUELA (ČETVRTAK, 22.00), KEC 2,10

Igrački, Bolivija definitivno ne spada među najjače svjetske reprezentacije. Međutim, sumnjamo da postoji ijedan ozbiljniji kladilac koji već nije upoznat u kvalitet te selekcije kada igra na svom terenu. Priča o ogromnoj nadmorskoj visini, zbog koje gostujući igrači često ne znaju gdje su se našli, mnogo puta je već ispričana. U dosadašnjem toku kvalifikacija za Mundijal u Kataru Bolivija je iz četiri meča osvojila samo jedan bod. Pritom, odigrala je dvije utakmice kod kuće i obe izgubila. Ipak, nije to baš tako kao što izgleda. I Argentina, i Ekvador su gubili u La Pazu, a do preokreta su stizali u finišu. Ekvador je do 3:2 stigao u 88. minutu, a Gaučosi do 2:1 u 79. Venecuela ipak nije u rangu te dvije selekcije, bodove je do sada osvojila samo protiv Čilea (2:1).

URUGVAJ - PARAGVAJ (ČETVRTAK, 23.55), KEC 1,73

Za sada su Paragvajci samo jedna od tri selekcije u Konkakafu koje još uvijek nisu doživjele poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. To su uspjeli samo još Brazilci i Argentinci. Ipak, Paragvaj je svojih šest bodova (pobjeda i tri remija) osvojio protiv objektivno najslabijih rivala u Južnoj Americi. Savladao je Venecuelu (1:0), a remizirao sa Peruom (2:2) i Bolivijom (2:2). Jedini uspjeh vrijedan posebnih pohvala ostvario je remijem sa Argentinom u Buenos Ajresu (1:1). Moramo da podvučemo, uz mnogo sreće, pošto je poništen gol Lionelu Mesiju. Urugvajce nisu pobijedili od 2007. godine, odnosno na posljednjih sedam susreta. U tom periodu Urugvaj je trijumfovao četiri puta, dok su u tri navrata odigrali 1:1. Posljednji duel odigrali su u septembru 2017. godine, kada je rezultat u Asunsionu bio 2:1.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi