Mozzart daje najveće kvote na svijetu na pobjede Meksika i Danske

Dva promo koeficijenta su i danas na meniju

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na pobjede Meksika i Danske

Sponzorski tekst

Potpuna pažnja ljubitelja fudbala i sportskog klađenja usmjerena je na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Tako je i u Mozzartu, čije su kladionice pripremile velika iznenađenja i za utorak.

Pred vama su danas najveće kvote na svijetu na dva meča Svjetskog prvenstva. U pitanju su kečevi na Meksiko u obračunu sa Poljskom, kao i kec na Dance protiv Tunisa.

Do 21. 12. u Mozzartu je do sada najveća nagradna igra. Pogodi najduži tiket i osvoji stanove u Banjaluci i Sarajevu. Svaki dan dijelimo 2 telefona. Saznaj više na linku.

MEKSIKO - POLJSKA (UTORAK, 17.00), KEC 2.65

Reprezentacija Meksika važila je za glavnog favorita za prvo mjesto u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo iz CONCACAF zone. Međutim, selekcija Gerarda Martina nije opravdala očekivanja navijača. El Tri je završio drugi, iza Kanade, a ispred SAD-a i Kostarike.

U sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo u Kataru, Sombrerosi su u novembru odigrali nekoliko prijateljskih utakmica. U prvom od njih Meksikanci nisu imali problema sa Irakom (4:0), dok su u drugom neočekivano izgubili od Švedske sa 2:1.

Reprezentacija Poljske bila je u istoj grupi kao i Engleska, Albanija, Mađarska, Andora i San Marino u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Poljaci su završili drugi sa šest bodova zaostatka za Britancima, pa su morali u play-off, gdje su nad Švedskom izborili ulaznicu za Svjetsko prvenstvo. U posljednjoj pripremnoj utakmici crveno-bijeli su savladali Čile sa 1:0.

DANSKA - TUNIS (UTORAK, 14.00), KEC 1.68

Danska selekcija se smatra jednim od kandidata koji mogu iznenaditi. Svoju reputaciju uspjela je dokazati u kvalifikacijama za aktuelno Svjetsko prvenstvo, kada je bez problema izborila ulaznicu za Svjetsko prvenstvo, ostvarivši devet pobjeda i izgubila samo u posljednjem meču od Škotske (0:2).

Danci su igrali veoma dobro u Ligi nacija, nadmašivši čak i Francuze. Tunis se ne može pohvaliti tako uspješnim putem na Svjetsko prvenstvo, jer je na turnir morao da se probija preko Malija (1:0).

Tunižani su nakon kvalifikacija izgubili samo jednom, od Brazila (1:5), a ostale utakmice su odigrali odlično. Orlovi iz Kartage imaju dobar timski duh i nisu primili gol u sedam od posljednjih osam mečeva.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.