Kompanija Mozzart donirala  sportsku opremu FC Konjic

Nova oprema za nove futsal uspjehe

Kompanija Mozzart donirala sportsku opremu FC Konjic

Sponzorski tekst

Uz ime regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću ravnopravno stoji sinonim za vjernu podršku sportu u našoj zemlji, od profesionalnih do amaterskih klubova.

Brojni uspjesi i ključni poeni postignuti su upravo u opremi koju je kompanija Mozzart donirala brojnim sportskim klubovima. Sportska oprema je ovog puta stigla na adresu mladog Futsal kluba Konjic osnovanog prije samo nekoliko godina.

Iako mlad klub, trud i želja mladih futsalera za uspjehom ih je vrlo brzo dovela do samog vrha. Uspjeli su da osvoje Prvu futsal ligu BIH i samo potvrdili da je veliki uspjeh tek pred njima.

"Donacija sportske opreme predstavlja neizmjeran značaj za nas i izuzetno cijenimo podršku kompanije Mozzart našem klubu i mladim futsal talentima. Ova vrijedna donacija opreme će nam omogućiti da pružimo našim igračima najbolje moguće uvjete za razvoj njihovih vještina i poboljšanje njihovih performansi na terenu. Podrška Mozzarta osnažuje našuakademiju, omogućavajući nam da nastavimo da pružamo vrhunski trening, mentorstvo i edukaciju mladim sportašima iz naše lokalne zajednice“ istakao je Deni Pandža, predsjednik kluba.

Iz kluba ističu da im podrška kompanije Mozzart daje dodatnu motivaciju ivjeru u ciljeve, kao i da vjeruju da će kroz partnerstvo, moći da ostvare velike uspjehe u futsalu.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću sinonim je za vjernu podrška domaćem sportu, profesionalnom, ali i amaterskom. Mnogi poeni na košarkaškim, fudbalskim, rukometnim i odbojkaškim utakmicama su postignuti i mnoge titule su osvojene uz Mozzartovu asistenciju. Novi dresovi i oprema stižu na adrese brojnih klubova, obnavljaju se sportski tereni širom zemlje i organizuju turniri. Slične akcije podrške sportu biće nastavljene tokom cijelog ljeta kako bi mladi sportski kolektivi u svim dijelovima BiH bilježili uspjehe.