Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Maribor i Dinamo Minsk
Foto: Damir Hajdarbašić, www.fkz.ba

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvote na svijetu na Maribor i Dinamo Minsk

Sponzorski tekst

Četvrtak je tradicionalno dan za Konferencijsku ligu. Danas se igraju revanš mečevi prvog kola kvalifikacija za najslabije evropsko takmičenje, a Mozzart kladionice su pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

Radi se o dvojci na Maribor na Malti protiv Birkirkare i kecu na Dinamo Minsk protiv Željezničara.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

BIRKIRKARA - MARIBOR (ČETVRTAK, 17.00), DVOJKA 1.65

Slovenački tim je kiksao u prvom meču, kada je protiv Birkirkare pred svojim navijačima odigrao samo 1:1, pa će na Malti imati šansu za drugo kolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Već je Jjedan klub iz ove male ostrvske države eliminisao klubove iz Dežele. Balzan je bio bolji od Domžala, što poziva na oprez. Maribor je sa narednim rivalom igrao pet puta i nikada nije poražen (tri pobjede i dva remija).

DINAMO MINSK - ŽELJEZNIČAR (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2.20

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Bjeloruski klubovi ne mogu igrati međunarodne utakmice na svom terenu, pa će Dinamo dočekati Želju u Bakuu. U prvom meču na Grbavici nije bilo pobjednika - 2:2. Tim iz Minska je vodio sa 2:0, ali su domaći u finišu pred punim tribinama postigli dva gola, pa sada sve počinje od nule. Prednost Dinama je što je prvenstvo Bjelorusije u punom jeku, dok Premijer liga Bosne i Hercegovine nije počela. Navijači Želje, "Manijaci", ispratili su igrače bakljadom i dali im dodatnu dozu samopouzdanja pred revanš u glavnom gradu Azerbejdžana.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti