Mozzart uz plivače iz Borca: Olimpijske snove sanjaju u novoj opremi

Mozzart uz plivače iz Borca: Olimpijske snove sanjaju u novoj opremi

Sponzorski tekst

Olimpijske i svjetske snove članovi Plivačkog kluba Borac trude se da ostvare kroz svakodnevne treninge na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci. Njihove vrijednosti i takmičarski duh prepoznali su u kompaniji Mozzart, pa mi pružaju podršku u kontinuitetu, a zahvaljući tome, klub je sada u top tri u BiH.

Što se tiče podrške kompanije Mozzart, možda niste ni svjesni koliko je bitna pomoć u današnje vrijeme jer institucije sve manje ulažu u vrhunski sport, ali i u sport generalno, tako da se sve više moramo oslanjati na sponzore i prijatelje sporta, a Mozzart je već pokazao da su istinski društveno odgovorna kompanija- kaže Željko Panić, sportski direktor PK Borac.

Opis nije dostupan.

Plivački klub Borac iz Banjaluke okuplja više od 200 članova, a tu su i polaznici obuke neplivača koju je, samo u posljednjih mjesec dana, prošlo preko 100 kandidata.

Podršku iz Mozzarta dobili su već dva puta, a sada su članovima kluba stigle nove kapice koje već koriste na treninzima i takmičenjima. Jednu kapicu je Adi Mešetović ponio na Svjetsko prvenstvo u Japanu na kojem će nastupiti za nekoliko dana. 

Opis nije dostupan.

PK Borac je, u posljednje četiri godine od kada je revitalizovan, dostigao nivo tri najuspješnija kluba u BiH. Pored trenutno najboljeg sprintera u BiH Adija Mešetovića, klub je iznjedrio još dva učesnika Evropskog juniorskog prvenstva, Aleksu Đukanovića i Borisa Blaževića. Pored njih, imaju još nekoliko vrlo ozbiljnih talenata od kojih očekuju da će se uskoro pridružiti reprezentaciji BiH.

Opis nije dostupan.

Klub je organizator dva međunarodna plivačka mitinga. U februaru su bili domaćin Mladost Kupa - Branko Mićin, a ovog mjeseca su okupili rekordnih 12 država, između ostalih tu su bili plivači iz Meksika, SAD, Kanade, Rusije, Kine, Estonije…

Opis nije dostupan.

Planovi kluba za naredni period su, prije svega, da završe planirane izmjene u klubu, kako bi još bolje poslovali, te napravili kvalitetan plan za budućnost. Izmjene će se dogoditi u organizacionom smislu na polju trenažnog sistema.

Opis nije dostupan.

Takođe, očekuju da će Adi u roku isplivati A olimpijsku normu u disciplini 50m slobodno i time osigurati odlazak na predstojeće OI u Parizu 2024. godine. Pored toga, Adi je juče otputovao na SP u Japan gdje ga očekuje nastup u dvije trke- na 100m slobodno i 50m slobodno. Sreću bi mogla da mu donese oprema iz Mozzarta, a iz ove kompanije mu žele puno sreće na Svjetskom prvenstvu, kao i ostalim plivačima Borca u domaćim i svjetskim bazenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.