Klađenje protiv Dejana Stankovića je najisplativija opcija dana

Mozzart promo kvote

Klađenje protiv Dejana Stankovića je najisplativija opcija dana

Sponzorski tekst

Počinje nova uzbudljiva sedmica puna sjajnih sportskih događaja. Prvog dana u sedmici očekuju nas zanimljive fudbalske utakmice, pa su Mozzart kladionice za neke od njih pripremile iznenađenje.

Italijanska Serija A i španska Segunda su u fokusu. Tačnije, Monza i Rayo Vallecano, čije će pobjede protiv Sampdorije, odnosno Almerije, u svakom trenutku u Mozzartu biti najviše kvote na svijetu.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige.
Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

RAYO VALLECANO - ALMERIA (PONEDJELJAK, 21h), KEC 1.90

Niz od četiri uzastopna prvenstvena meča bez pobjede prekinula je Almeria u prošlom kolu. Povratnik u Primeru je prije desetak dana na svom terenu savladao Espanyol sa 3:1, pa je izbjegao zonu ispadanja i sada zauzima 14. mjesto na tabeli. Daleko od sigurnog, Cádiz, koji je ispod crte, ima samo
tri boda manje. Tim za koji nastupa srpski reprezentativac Srđan Babić večeras gostuje Vallecanu, osmoplasiranom na tabeli. Madriđani su trijumfovali u dvije od posljednje tri utakmice, savladali su Valladolid i Villarreal minimalnim golovima, a između ta dva meča izgubili su od Real Sociedada. Almeria je, uz Elche, jedina ekipa u Primeri koja još nije pobijedila ni na jednom gostovanju. Na prethodnih devet gostovanja tri puta je remizirao i šest puta poražen. Ipak, posljednji put u Vallecanu, u novembru 2020. u Segundi, trijumfovao je sa 1:0.

MONCA - SAMPDORIA (PONEDJELJAK, 20.45), KEC 1.85

Dejan Stanković je u veoma teškoj poziciji sa Sampdoriom. Od kada je srpski strateg sjeo na klupuĐenovljana, samo na nekoliko trenutaka njegov tim je uspio da izgleda kao ekipa dostojna opstanka. Sampdoria ima daleko najgori napad u ligi (postigla je samo osam golova u 20 mečeva), u nizu je od
četiri uzastopna poraza i devet bodova udaljena je od sigurne zone i Spezie. Stanković je ove zime dobio osam pojačanja, sva na pozajmici, pa se navijači nadaju da će ekipa zaigrati bolje kada se okupe. Do tada će Monza pokušati da bivšem strategu Crvene zvezde dodatno oteža situaciju, odnosno da mu nanese još jedan poraz. U posljednjih šest prvenstvenih utakmica Monza nije izgubila niti jedan put (po tri pobjede i remi), jedini neuspjeh od kraja pauze zbog Svjetskog prvenstva u Kataru bio je u Kupu Italije protiv Juventusa (2:1 ). U prvoj polovini sezone, početkom oktobra, Monza je u Genoi savladala Sampdoriju rezultatom 3:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.