Mozzart u Sarajevu nastavio akciju pomoći zdravstvenim radnicima

Ljekarima u Opštoj bolnici „Dr. Abdulah Nakaš“ donirani paketi svježeg voća i prirodnih sokova

Mozzart u Sarajevu nastavio akciju pomoći zdravstvenim radnicima

Endin Čaušević

Nakon finansijske pomoći zdravstvenim ustanovama u Sarajevu, kompanija Mozzart donirala je pakete voća i prirodnih sokova medicinskim radnicima Opšte bolnice “Dr. Abdulah Nakaš”. Ljekari ove bolnice su u prvoj liniji borbe protiv korona virusa, a kako kažu, ova donacija je stigla u pravom trenutku, jer su na izmaku snaga.

- Mnogo nam znači podrška i pomoć koju smo dobili od kompanije Mozzart. Vitaminski paketi obradovali su naše zaposlene i dali im dodatnu energiju u teškoj borbi za živote i zdravlje ljudi - poručili su iz Opšte bolnice u Sarajevu.

Podsjetimo, regionalni lider u oblasti igara na sreću ranije je uručio 6.000 KM Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, od sredstava prikupljenih na humanitarnom All Star turniru. Kao društveno- odgovorna kompanija koja je uvijek tu za zajednicu, Mozzart je od marta kada je registrovan prvi slučaj korona virusa u zemlji organizovao niz humanitarnih akcija pomoći bolnicama i medicinskim radnicima.

Top Komentari

user1580092944
**** vam doktor mater, ima li gdje sestara..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.