Mozzart uz Zalužane: Kontinuirana podrška za FK Mladost

Nakon dvije donacije opreme, stigla novčana podrška

Mozzart uz Zalužane: Kontinuirana podrška za FK Mladost

Sponzorski tekst

U klubu Mladost skoro osam decenija okupljaju talentovane fudbalere iz banjalučkog naselja Zalužani. Za nastavak tradicije ne moraju da brinu jer imaju razvijen omladinski pogon. Do sada su ostvarili brojne uspjehe, a u narednom periodu žele da izbore plasman u viši rang. Pomoć na tom putu u kontinuitetu im pruža kompanija Mozzart.

„Do sada su nas dva puta podržali donacijom dresova i trenerki, a ova novčana donacija nam je značajna za pokrivanje svih troškova organizacije utakmica koji uopšte nisu mali. Zato se od srca zahvaljujemo na pomoći našem klubu u kontinuitetu“, poručuje direktor kluba Goran Balaban.

Opis nije dostupan.

Najveći uspjesi kluba u zadnjoj deceniji su osvajanje prvog mjesta PFL Banjaluka dvije godine zaredom. 

Opis nije dostupan.

Trenutno u Zalužanima vrijedno trenira oko 90 članova kluba. Imaju 26 seniora i čak 64 omladinca u dvije pretpionirske i selekciji pjetlića.

Opis nije dostupan.

Prvotimci se za bodove bore u Područnoj fudbalskoj ligi Banjaluka, kao i omladinci, a svi su u gornjem dijelu svojih tabela.

Planovi su im ulazak u viši rang takmičenja-regionalnu ligu, te dalja konsolidacija unutar kluba, formiranje kadetske ekipe i omasovljenje škole fudbala.

Opis nije dostupan.

Do cilja će, poručuju, lakše uz pravu podršku istinskih prijatelja sporta kao što je Mozzart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.