Djevojka zvijezde Uniteda gola kao odbrana kluba: Magična Muri nema konkurenciju među ženama

Nevjerovatna Argentinka

Djevojka zvijezde Uniteda gola kao odbrana kluba: Magična Muri nema konkurenciju među ženama

Midhat Šljivak

Zvijezda Manchester Uniteda, Argentinac Lisandro Martinez, može se pohvaliti itekako atraktivnom djevojkom. On je osvojio srce modela Muri Lopez, koja je odlučila skinuti gotovo sve sa sebe.

Muri Lopez je bez ikakve dileme jedna od najatraktivnijih 'žena fudbalera'. Argentinka je u vezi sa zvijezdom Manchester Uniteda Lisandrom Martinezom i ljubav između njih itekako cvjeta.

Svoje atribute Muri je odlučila pokazati na društvenim mrežama. Otkrila je gotovo sve i poslala je poruku.

"Nekoliko fotografija pred početak mog omiljenog karnevala"...

Oglasi

Očigledno da atraktivna Argentinka jedva čeka veliki karneval u brazilskom gradu Rio de Janeiru. On je na rasporedu od 9. do 17. februara i izgleda da će i magična Muri biti tamo.

Iako se ne viđaju tako često, pošto oboje imaju privatne obaveze, ova ljepotica odvoji vrijeme da dođe do svog voljenog u Engleskoj.

Njima veza na daljinu ne smeta. Uživaju u svakom trenutku kada su zajedno i može se slobodno reći da Lisandro ima jednu od najzgodnijih žena među fudbalerima.

Argentinsku ljepoticu na Instagramu prati gotovo 200.000 ljudi. Ona zna često otkriti sve čari svog tijela, no sada je otišla najdalje.

Naravno, svi se nadaju da će njen naredni korak biti još radikalniji i da će ukloniti i posljednje elemente koji prekrivaju njeno savršeno isklesano tijelo.

Djevojka zaista izgleda čudesno i savršeno.