Srpski fudbaler u Turskoj potpuno promijenio izgled - Nemanja Gudelj je mnogima neprepoznatljiv

Nevjerovatno

Srpski fudbaler u Turskoj potpuno promijenio izgled - Nemanja Gudelj je mnogima neprepoznatljiv

Midhat Šljivak

Brojni poznati sportisti koji imaju problem s gubitkom kose odlučili su se na transplantaciju, a Turska je postala glavno odredište onih koji žele promjenu. To je napravio i srpski fudbaler Nemanja Gudelj koji nakon transplantacije kose izgleda zaista nevjerovatno.

Nemanja Gudelj bio je nekada prepoznatljiv po dugoj kosi koja je međutim prekrivala većinom vrat, dok je na prednjem dijelu bio poprilično proćelav.

Odlučio je iskusni 32-godišnji defanzivac da ode na transplnataciju kose u Turskoj. Tretmani su mu itekako pomogli i promjena je jasno vidljiva.

Gudelj se kosom pohvalio na društvenim mrežama. Izrazi je ogromnu zahvalnost klinici na kojoj je odradio nevjerovatan posao.

"S oduševljenjem s vama dijelim rezultate moje transformacije kose! Pogledajte sada! Prije devet mjeseci povjerio sam klinici transplantaciju kose i rezultati su nevjerovatni. Njihova stručnost i profesionalizam su me mnogo usrećili. Velika pohvala njihovom fantastičnom timu na brizi i posvećenosti. Zauvijek zahvalan na ovoj transformaciji", poručio je Gudelj.

Oglasi

Očigledno da je hrvatski fudbaler Ivan Rakitić taj koji je zaslužan za promjenu srpskog defanzivca.

"A, ko te je poslao tamo i riješio sve. Svaka mu čast", napisao je Ivan Rakitić.

Nemanja Gudelj je trenutno član Seville. U dresu ovog tima je od 2019. godine, a ranije je nastupao za Sporting, kineske ekipe Guangzhou Evergrande i Tianjin Teda, te nizozemske timove Ajax, AZ i NAC Breda.

Za reprezentaciju Srbije Gudelj je nastupio u 60 utakmica i postigao je jedan pogodak.

Oglasi

Miralem Pjanić među prvima dobio novu kosu

Među prvima koji su se odlučili na transplantaciju kose je i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

On je, kao i Gudelj, mjesecima išao na tretmane u Tursku, te je i kod njega promjena jasno vidljiva jer mu je kosa 'preko noći' izrasla.

Turska je sportistima koji žele promjenu izgleda postala nezaobilazna destinacija. Sve je više onih koji žele da dobiju novu kosu i posao doktorima cvjeta.

Naravno, ove intervencije su izuzetno skupe. Radi ih onaj ko ima dovoljno novca, te je za običnog čovjeka kao i većina skupocjenih stvari jednostavno nedostižno.

Top Komentari

BosanskaSvedska
@HamzaVojvoda da nije ovo nesto za tebe? Kad vozis traktor da ti puse kosa na sve strane!
2 0
Krivaja Zavidovići
Kako se spetljao sa Cecinom ćerkom, sve više je starleta, a sve manje fudbaler...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi