Takvoj fotografiji Španci se nisu nadali, dva Srbina i neočekivani uljez na odmoru u Dubaiju

Shvatili ko im je poveznica

Takvoj fotografiji Španci se nisu nadali, dva Srbina i neočekivani uljez na odmoru u Dubaiju

Endin Čaušević

Novogodišnje praznike mnogi fudbaleri iskoristili su za kratki odmor kako bi napunili baterije za nastavak sezone. U centru pažnje našao se srbijanski tandem Nemanja Gudelj - Predrag Rajković koji sa suprugama odmara u Dubaiju, ali s njima se nalazi i "neočekivani uljez".

I igrači u Španiji su nakon dugo vremena dobili priliku da odmore barem malo tokom novogodišnjih prazlika, a mnogi od njih iskoristili su priliku da posjete neku egzotičnu destinaciju.

Očekivano i ove zime glavna destinacija za mnoge je Dubai koji je postao pravi hit prethodnih godina.

Za put u Dubai odlučili su se i reprezentativci Srbije, Nemanja Gudelj i Predrag Rajković, koji su na odmoru sa suprugama, a tu im se pridružio i još jedan zanimljiv gost.

Gudelj ne može biti zadovoljan prvim dijelom u Sevilli koja je totalno podbacila, dok je Rajković imao nešto bolju jesenji dio u Mallorci. Odlučili su da baterije zajedno napune u Dubaiju i pozovu na odmor još jednog fudbalera.

Oglasi

Riječ je o marokanskom reprezentativcu Muniru El Haddadiju koji je doputovao sa svojom suprugom u Dubai na poziv svog nekadašnjeg saigrača.

Oni su objavili i fotografiju na društvenim mrežama, a u Španiji nisu mogli da se načude otkud baš ovaj trojac zajedno na odmoru jer ne igraju uopšte za iste klubove.

   Nemanja Gudelj, Predrag Rajković i Munir El Haddadi sa suprugama na odmoru u Dubaiju

Međutim, Munir je očito ostao u kontaktu s Gudeljom s kojom je igrao svojevremeno u Sevilli. Očito se odlično uklopio u to društvo koliko god ono bilo neobično i neočekivano medijima na Pirinejima.

Oni su iznenađeni kako igrač Seville, igrač Las Palmasa i golman Mallorce odmaraju zajedno, ali našli su im istu poveznicu, a to je Rajković.

Inače, sezona u Španiji nastavlja se za sedam dana, te bi u narednim danima igrači trebali da se vrate s odmora i priključe ekipama u pripremi za nove izazove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi