Nives zbog Vatrenih u ogrtaču ispod kojeg - nema ništa

Obračula se sa svima koji su sumnjali u Hrvatsku

Nives zbog Vatrenih u ogrtaču ispod kojeg - nema ništa

Posljednjih dana Nives Celzijus je jedna od najglasnijih navijačica hrvatske nogometne reprezentacije.

Otkako je počelo prvenstvo u Rusiji, Nives pomno prati Dalićeve izabranike i bodri Vatrene svojim golišavim fotografijama, a sa svima koji su sumnjali u Hrvatsku sinoć se obračunala na Instagramu.

Ova prsata pjevačica je oktrila kako su joj mnogi govorili da se zadovolji četvrtim mjestom na Svjetskom prvenstvu, a u seriji Instagramskih priča je najprije rastvorila crveni ogrtač i pokazala grudi na kojima je pisalo “CRO”.

A onda je započela obraćanje...

“Sad prvo u narednih sat vremena šaljem svoj “najbrži” prst svima onima koji su mi poslali poruku da se zadovoljimo četvrtim mjestom. Mi smo svjetski prvaci i BOK", napisala je Nives, pa u sljedećoj objavi dodala:

“Ispričavam se, naredna dva sata, jer i ovima koji mi sad šalju francuske zastave, njima ću poslati oba.”

Svakom utakmicom Nives je sve vatrenija. Ostaje da vidimo šta nas čeka u nedjelju...

Top Komentari

hercegbih
da hoce vise nac jebaca i sponzora slomi se ona kukavica ubi je virtual nema kurca virtualnog...poziva javno onog engleza mladca .. kakvo dno
5 2
Senko Samic
Culic na aparatima..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi