Nives priznala da joj se sviđa reprezentativac Engleske: Baš je sladak, ali ima manu

Loftus-Cheek može biti ponosan na sebe

Nives priznala da joj se sviđa reprezentativac Engleske: Baš je sladak, ali ima manu

Hrvatski model i playboy zečica Nives Celzijus nalazi se u centru pažnje tokom čitavog Mundijala zbog nesebične podrške koju pruža reprezentativcima Hrvatske.

Ipak, ovog puta je otišla korak dalje, pa je komentarisala reprezentativce Engleske. Tom prilikom je poručila da joj je Ruben Loftus-Cheek najslađi fudbaler na turniru i da zbog njega, osim Hrvatske, favorizuje i Englesku.

"Uživam gledajući Englesku. Primjetila sam Rubena Loftus-Cheeka malo prije Mundijala i osjetila sam simpatije nakon prvog pogleda. Dakle, zato sam odlučila da će mi Engleska biti jedan od favorita", poručila je atraktivna Nives i dodala da on ipak ima jednu manu.

"Mislim da je on najslađi na turniru i jedini problem mu je što je previše mlad. Radim na tome da pronađem veoma slatkog, zabavnog i pametnog momka. Bilo bi lijepo da Hrvatska i Engleska zaigraju u finalu".

Naravno, Nives se malo zbunila jer je jasno da se pomenute dvije reprezentacije mogu sastati samo u polufinalu, ali znamo šta je htjela reći.

Inače, Nives ima 36 godina i svakako da bi joj bio problem da bude starija čak 14 godina od 22-godišnjeg reprezentativca Engleske, pa će svog budućeg dečka morati potražiti u nešto iskusnijim fudbalerima.

Top Komentari

Benjamingst
Droljo on ima milione a ti nemas ni muza, ni djecu, ni porodicu, niti skole niti posla. Tu su ti za njega I za vecinu muskaraca stara drolja.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi