Zavirite u VIP salon na stadionu Santiago Bernabeu - Ovako nešto dosad nije viđeno

Nevjerovatno!

Zavirite u VIP salon na stadionu Santiago Bernabeu - Ovako nešto dosad nije viđeno

Midhat Šljivak

Madridski Real je u prethodne četiri godine uložio milijardu eura u rekonstrukciju stadiona Santiago Bernabeu, a po završetku posla čuveni stadion izgleda zaista spektakularno. U nekoliko minuta se može pretvoriti u dvoranu, a poseban tretman kao i svugdje imaju VIP osobe, koje mogu uživati u nevjerovatnom luksuzu.

Real Madrid je napravio odličan potez rekonstrukcijom stadiona Santiago Bernabeu. Uloženih milijardu eura u narednim godinama bi im se itekako moglo isplatiti jer se radi o zaista fenomenalnom fudbalskom zdanju.

Kao i svugdje, poseban tretman će imati VIP osobe. Napravljen je zaista spektakularan salon za njih, a fotografije koje su se pojavile govore više od hiljadu riječi.

Luksuzni bar može primiti 200 gostiju. U minuti se može pretvoriti u noćni klub, a iz bara postoji mogućnost da se gledaju utakmice.

Oglasi

Također, dio VIP arene ima pogled na grad. Tu je takozvani Skywalk prostor iznad bara, zatim restoran, bar, diskoteka, te na kraju drugi dio Skywalk prostora.

Ove prostorije mogu primiti i do 500 gostiju, sve je urađeno na vrhunskom nivou i slavne osobe će imati pristup najskupljim pićima usred utakmice.

Još uvijek nije poznato koliko će se VIP mjesta naplaćivati. Definitivno cijene neće biti za svačiji džep jer se ipak radi o luksuzu kakav se ne viđa svaki dan.

S radom će ovaj VIP salon početi krajem aprila i prvi veliki događaj kojeg će dočekati je koncert Taylor Swift koji je na rasporedu 29. maja.

Kraljevi su od Santiago Bernabeua napravili nešto zaista nevjerovatno. Sve je to vodio neuništivi Florentino Perez koji je na ovaj način klubu donio još veću zaradu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi