Luka Modrić očitao lekciju bahatim zvijezdama Real Madrida ispred hotela u Valenciji

Sjajan potez Hrvata

Luka Modrić očitao lekciju bahatim zvijezdama Real Madrida ispred hotela u Valenciji

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida igraju večeras u gostima protiv Valencije utakmicu 27. kola španske La Lige. Kraljevi su već doputovali u Valenciju, a po izlasku iz autobusa u centru pažnje našao se Luka Modrić zbog poteza koji je sve oduševio.

Jasno je da će večerašnji meč na Mestalli biti u centru pažnje jer je sigurno da nas očekuje mnogo uzbuđenja u duelu starih rivala i sigurno je da će Valencia dati sve kako bi pomrsila Realu planove u ovom meču.

Ekipa kraljevskog kluba jutros je doputovala u Valenciju, a po dolasku na aerodrom autobusom su igrači Reala prebačeni u hotel u kojem će boraviti do večešnjeg polaska ka stadionu.

Ispred hotela u Valenciji okupio se i veliki broj navijača Real Madrida zbog čega je bilo prisutno i veliko osiguranje.

Kada su igrači Real Madrida počeli da izlaze iz autobusa navijači su od njih tražili da dođu dati autogram i da se slikaju, ali oni nisu bili previše zainteresovani sve dok se na izlaznim vratima nije pojavio Luka Modrić.

Oglasi

Hrvatski reprezentativac je čuo da ga navijači dozivaju i odlučio je da im priđe kako bi im dao autogram što je prisutne oduševilo.

No, ono što je iznenadilo i Modrića jeste da je tu bilo i par osoba iz Hrvatske koji su imali njegov dres s brojem deset koji nosi u reprezentaciji, te on nije skidao osmijeh kada ih je ugledao.

Modrić je po izlasku iz autobusa članu osiguranja odmah pokazao rukom da će otići do navijača što je izazvalo opšte oduševljenje grupe koja se okupila ispred ovog hotela.

Nakon Modrića isto je napravio i Jude Bellingham kojem su se oni najmlađi navijači Reala posebno obradovali jer je bez dileme Englez trenutno najveća zvijezda Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, Modrić je pokazao mlađim igračima kako se trebaju ponašati i da nekoliko minuta koliko odvoje za navijače to njima znači sve na svijetu, te dobiju uspomene za pamćenje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi