Sapunica se nastavlja: Marica spremio slatku osvetu za svoju ljubavnicu!

Prozreo je podmukli plan

Sapunica se nastavlja: Marica spremio slatku osvetu za svoju ljubavnicu!

Admin Čaušević

Seks skandal koji već nekoliko dana potresa Rumuniju dobio je novu epizodu. Ciprian Marica se odlučio osvetiti Ani Munteanu. 

Maricina profesinalna karijera je bila poprilično turbulentna. Kada je okačio kopačke o klin mislio je da je pronašao smiraj, međutim prije nekoliko dana zbog greške iz prošlosti našao se u novoj nevolji.

Prije nekoliko dana u javnosti je isplivao video Marice i Munteanu kako su ulovljeni u preljubu. Video je nastao prije duže od godinu, ali tek sada je ugledao svjetlost dana.

Dvoje ljubavnika snimio je Anin muž. Nakon toga fitnes trenerica se vratila suprugu, dali su sebi novu šansu, ali godinu kasnije video eksplicitnog sadržaja je objavljen javno.

Izvori bliski nekadašnjem reprezantivcu Rumunije tvrde da se već revanširao svojoj bivšoj ljubavnici te je otkrio njene podmukle planove.

"Ciprian je ubijeđen da je Ana ta koja je objavila video. Ili zbog slave ili novca. Smatra je beskrupuloznom ženom. Već je angažovao tim advokata koji će podnijeti kaznenu prijavu", kazao je neimenovani izvor.

"Nakon što se dokaže da je porodica Munteanu u dogovoru napravila snimak, uslijedit će tužba. Neko želi naštetiti njegovom ugledu i spreman je ići do kraja."

Inače, Marica je sigurno dobro poznato ime ljubiteljima fudbala, a mnogi ga pamte po veoma dobrim igrama u Stuttgartu i Schalkeu. Pored tih klubova nastupao je još za Dinamo iz Bukurešta, Shakhtar, Getafe i Konyaspor, a karijeru je završio u dresu Steaue iz Bukurešta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi