Sejad Salihović na udaru lopova, ukraden mu automobil

Dok je Zmaj odmarao

Sejad Salihović na udaru lopova, ukraden mu automobil

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović, koji se još uvijek nalazi na odmoru, našao se na udaru provalnika. 

Dok se fudbaler Hoffenheima odmarao u Turskoj njegova kuća u Bad Rappenauu našla se na udaru lopova. Provalnici su našem reprezentativcu ukrali automobil marke Porsche.

"Da, nažalost to istina je. Provaljeno mi je u kuću. Nisam bio tu", kratko je popularni Sali potvrdio u svojoj izjavi za njemački Bild.

Prema policijskom izvještaju, nepoznate osobe provalile su u Salihovićevu kuću, a pored Porschea 911 Carrera 4S iz kuće igrača Hoffenheima odneseno je i nekoliko skupocjenih satova.

Šteta prouzrokovana krađom nije poznata, ali je dovoljno kazati da je vrijednost ukradenog automobila oko 100.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.