Šest dama za koje su i slavni fudbaleri preslabi

Šest dama za koje su i slavni fudbaleri preslabi

Alice Goodwin

A. Haznadarević

Iako mnogi misle da slavni igrači mogu imati djevojku koju god na svijetu požele, čini se da stvari uopšte tako ne stoje kada su u pitanju neke od dama. Jednostavno, one su "veće face" od svojih slavnih izabranika, te svakom pojavom u javnosti bacaju potpunu sjenu na svoje jače polovine, koje su se dobro morale namučiti da ovakve ljepotice budu pokraj njih.

Partnerica i odnedavno supruga engleskog krilnog igrača Jermainea Pennanta Alice Goodwin, dobro je poznata kako tabloidima tako i široj javnosti. Na njen izgled nisu ostali imuni ni neki od najpoznatijih modnih časopisa, koji su joj poslali ponude za pojavljivanje na njihovim naslovnicama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.