Vila u koju Shakira dovodi ljubavnika: Radnici su otišli, sitni su sati, a na vratima slavno ime!

Otkriveni detalji

Vila u koju Shakira dovodi ljubavnika: Radnici su otišli, sitni su sati, a na vratima slavno ime!

Admin Čaušević

Objavljene su fotografije vile u kojoj se prema izvještajima inostranih medija Shakira u tajnosti viđa sa svojim novim partnerom. U pitanju je slavni sportista u čijem je zagrljaju kolumbijska pjevačica definitivno zaboravila na Gerarda Piquea.

Shakira je navodno noću ušuljala Lewisa Hamiltona na tri tajna sastanka u njezinoj luksuznoj vili na Ibizi što je jasan znak da se između pjevačice i vozača Formule 1 nešto dešava.

Kolumbijska zvijezda i Britanac su potaknuli glasine o vezi nakon što su uočeni kako se zajedno druže na nizu događanja posljednjih mjeseci.

Španski paparazzo novinar Sergio Garrido rekao je za španski TV kanal Telecinco da se par sreo "tri puta u vili na Ibizi" gdje je Shakira boravila ranije ovog mjeseca tokom pauze između utrka u Formuli 1.

"Kada su radnici otišli, pjevačica je ostala sama sa svojom privatnom pratnjom i primila je u posjet Hamiltona", rekao je novinar.

Oglasi

Prekrasna luksuzna vila okružena je zelenilom, s visokim lisnatim drvećem i živicom koja posjedu daje dodatnu privatnost.

Sa stepenicama koje se penju s jedne strane vile, staklenim ograđenim balkonom nalazi se na krovu s kojeg pjevačica i njen novi dečko imaju prelijep pogled na more.

Luksuzna vila se nalazi na jednoj uzbrdici, a posjeduje i ogroman bazen pored kojeg su poredane bijele lježaljke kao i stolići za ispijanje kafe.

Španski novinar je objasnio kako su se Shakira i Lewis poklopili u prostoru i vremenu, međutim njihovi susreti nisu ostali ostali prikriveni.

Pjevačica i vozač za sebe govore da još uvijek zvanično nisu par, ali da između njih ima nešto što je više od prijateljstva.

Hamilton nije jedini sportista s kojim se Shakira dovodi u vezu pošto je ranije nekoliko puta viđena zajedno sa 33-godišnjom NBA zvijezdom iz Miami Heata, Jimmyjem Butlerom.

Prije dvije sedmice Kolumbijka je snimljena kako se u moru kupa sa mladim pjevačem Rauom Alejandrom.

Top Komentari

Culer
Ne znam šta je nejasno. I njoj se hebe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi