Supruga slavnom košarkašu dopušta jednu prevaru godišnje: Bolje jednom nego stalno...

Kirilenko može da bude s drugim ženama

Supruga slavnom košarkašu dopušta jednu prevaru godišnje: Bolje jednom nego stalno...

Midhat Šljivak

Andrei Kirilenko jedan je od najboljih ruskih košarkaša svih vremena.

Čuveni AK-47 ima bogatu karijeru iza sebe. Veći dio je proveo u Utah Jazzu, a igrao je još za Minnosotu, Brooklyn, CSKA i Spartak.

Kirilenko je oženjen s ruskom pjevačicom Marinom Mashom Lopatovom. S njo ima tri sina i kćerku, a interesantno je svakako da mu Masha dopušta da je prevari jednom godišnje.

To je davno priznala u razgovoru za ESPN, a razlog što pušta muža da je prevari je nevjerovatan.

"Sportisti su veoma privlačni i očekivano je da ih žene jure. Teško je odoliti napadima, to je u muškoj prirodi. Toga sam svjesna i kada mu ja pustim da to napravi, to nije prevara. Bolje jednom nego stalno", rekla je Masha.

Andrei međutim tvrdi da suprugu nikada nije prevario i ostaje samo da mu vjerujemo na riječ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi