19

Komentari (19)

Jupp
Drsko i bezobrazno! Jedini uslov da presjem sa MojaTV koji je bio solidan (ne dobar) je bio da drugi operater ima Arene, to je lopovski Telemach iskoristio i ponudio promo cijene prvih tri ili sest mjeseci koliko se sjecam, ako se potpise Ugovor na 24 mjeseca! E necete gospodo, ako ne prihvatite raskid Ugovora, sudski cemo se zavrsavati.. ovaj put cu biti istrajan do kraja!
Zoilomas
Stacto treba da znaci
TheFiend
SRAMOTA gospodo ali su zato cijene i dalje tu...
Ante G.
Iz ovog saopstenja Telemacha se jasno moze procitati da Ombudsman ima pravo. Jer da postoji bar jedan zakonski akt, na koji su se mogli pozvati u kilometarskom saopstenju, pozvali bi se. Nego kompletno saopstenje kao kada malo dijete dobije batine, pa onda place i pita "A sto nije batine dobio brat, kad je i on isto ovo uradio...". To sto Ombudsman Mtel nije prozivao, ne znaci uopste da je vasa radnja legalna i da imate pravo zadrzati bilo kog klijenta, koji ne zeli da pristane na novonastalu situaciju. Vi kao kompanija ste duzni da saopstite da pravite promjenu i ponudite raskid ugovora svakome kome se ovi uslovi ne svidjaju.
ayd
Ok to ali su vam cijene paprene, smanjite pretplatu
rime_
sa.ba opet po nalogu telekoma srbija ne prenosi saopstenje dosljedno. Sramota Ovdje se radi o odgovoru Ombudsmanu koji isto tako po nalogu srpske politike vrsi pritisak na telemach a mtel ne spominje. Bosanci opet telad ispadaju
WOLF20
Ma ja vama u srijedu vratim opremu a vi ****te mame svoje
Tas14
Ovo je sramota, kad ste već toliko dugo u Bosni i Hercegovini i sponzorišete se svugdje, red je da imate osnovne kanale.
ISTINA
Ove glupe igre ste počeli vi iz Telemacha jer nažalost to vam prolazi samo na Balkanu.Kada ste poslije tri sudske presude gđje ste izgubili preko 500 000 KM konačno morali dati Sportklubove po tržišnim zakonima izmislili.ste Nova BH i Nova SPORT da bi najbolle utakmice prebacili na te kanale.Zbog takvog ponašanja ste istjerani iz Slovenije,Crne Gore a sada vjerovatno i iz Srbije tako da će vam ostati BiH da se iživljavate.Samo vas pitam zašto te fazone ne.prosipate po Njemačkoj ili nekoj drugoj uređenoj zemlji nego samo na Balkanu to radite.Fuj.
ryan.giggs
A nikakav komentar Telemacha ZAŠTO nema više Arena sporta u programskoj šemi i ZAŠTO su prevarili ljude prilikom potpisa novih ugovora obećavajući Arene.
GuiliDamou
Ma ja sutra lagano vratim opremu i Bajram Šerif Mubarek Olsun, puno zdravlja sreće i rahatluka... Baj, Baj...
Sarbit2019
Vecina firmi u BiH misle da mogu sta hoče.Lopovske firme ni jedna ne ispunjava stavke iz ugovora koje su potpisali.Napisu brzina interneta milion a ovamo 2 telefona konektujes sve se zaledi.Valjda su ljudi platili da imaju Arenu.Najbolje bi bilo da potrosac placa a da nema nikakvu uslugu.
Asam85
Potpuno si u pravu. Lično, kada sam želio priključiti telemah usluge rekao sam gospodinu s druge strane linije da bez arena uključenih u paket ne želim pristupiti priključenju. Da stvar bude gora, to se desilo prije četiri mjeseca, taka da mi sad ostaje da plačam mjesečno 70 km za nešto što ne želim gledati. NBA ništa, LP i EL ništa, moj Juve ništa, ostaje mi da gledam tenis na SK uz kojeg ću bar dobro da se naspavam pa ček i kada ima publike.
user1610287037
Nova BH naj gora televizja
ratip irats
I opet nema kljucnog odgovora!? Hoce li imati arene?
durgutajdin
Inter_tz
Sad da Ombudsman reaguje a kad su monopol uzeli nad Bh reprezentacijom u fudbalu tad nista tad nova bh samo u paketu telemaha,a sad zalopojke ma ugasite ga il svima istu ponudu a vi se borite za klijente cijenom
Mowzilla
Narodu više ne daju ni TV rahat da gledaju, bruka i tuga...
Mujci
Kako ih nije stid???Šta su nam sve nabrojali od sportskih dogadjaja..ajmeeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.