Raskol zbog para u porodici sjajnog napadača - Poslao je policiju na rođenu sestru

Ne da ništa svoje

Raskol zbog para u porodici sjajnog napadača - Poslao je policiju na rođenu sestru

Midhat Šljivak

Ogroman novac itekako zna uzrokovati ogromne probleme u porodici, a posljednji takav primjer je napadač Napolija Victor Osimhen koji je prijavio vlastitu sestru i zeta da ga ucjenjuju.

Victor Osimhen tužio je sestru i zeta zbog cifre od 470.000 eura i navodne ucjene Policija je došla na vrata i uhapsila mu je sestru, a s njom su odveli i djecu.

Njegov zet Osita Okolo se oglasio i tvrdi da je Osimhen poslao policiju na vrata i to zbog procesa koji se odvija između njih.

"Victor Osimhen je poslao policiju da privede moju ženu, a njegovu sestru i to zbog spora koji se na sudu vodi između mene i njega", rekao je Okolo.

Oglasi

Zet je od napadača Napolija navodno imao obećanje o isplati provizije od 470.000 eura nakon transfera iz Lillea u Napoli 2020. godine. Novac nikad nije isplaćen i došlo je do sudskog spora.

Kako situacija na sudu još uvijek nije razriješena, Osimhen je odlučio zeta i sestru tužiti za ucjenu i poslao im je policiju na vrata.

Na kraju je sestra s djecom završila u pritvoru, a scene hapšenja obilaze svijet i donijele su brojne osude.

Victor Osimhen je jedan od najboljih napadača svijeta u ovom trenutku. 24-godišnjak je prošle sezone eksplodirao u dresu Napolija i postao je jedan od najskupljih fudbalera svijeta. I ove sezone igra dosta dobro. Nastupio je u 10 utakmica i postigao je šest pogodaka.

Ranije je pored Lillea nastupao za belgijski Charleroi i njemački Wolsfburg, gdje je stigao 2017. godine, no nije se pokazao, pa je put do slave morao tražiti dužim putem.

Top Komentari

Brazuka
Nije vam mrsko pisati ove gluparije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi