Leži gola u krevetu 14 godina mlađeg, a kune se kako ništa nije bilo: "Muž je znao, nije prevara"

Tako kaže

Leži gola u krevetu 14 godina mlađeg, a kune se kako ništa nije bilo: "Muž je znao, nije prevara"

Midhat Šljivak

Ako je iko napravio karijeru na skandalima to je kontroverzna Argentinka Wanda Nara. Supruga Maura Icardija stekla je slavu širom svijeta zbog raznih spletki koje je radila, ali tvrdi da napadača Galatasaraya nikada nije prevarila, posebno ne s muzičarem L-Ganteom s kojim se povezivala.

Wanda Nara će ostati upamćena kao veoma kontroverzna ličnost. Ona je obilježila karijeru svog sadašnjeg supruga Maura Icardija s kojim je prevarila svog bivšeg muža Maxija Lopeza.

Sada tvrdi da je Icardiju oduvijek vjerna i da svi tračevi kako je bila s 14 godina mlađim muzičarem L-Ganteom. Sve je krenulo od kontroverznog spota u kojem je ležala gola u krevetu, a zatim i snimcima iz noćnog provoda dok je s Maurom bila u svađi.

Ipak, 37-godišnjakinja tvrdi kako ništa od navedenog nije istina i da joj je mladi muzičar samo veoma drag prijatelj.

"Nikad nisam bila u vezi s njim. Mi smo samo prijatelji. Kad god radim s nekim, maksimalno mu se približim, iako se trenutno često svađamo", govori Wanda.

Oglasi

Ipak, ističe da joj je drago što je svojom glumom natjerala mnoge da pomisle kako je u vezi s ovim 'umjetnikom'.

"Izuzetno sam ponosna što su svi povjerovali u našu vezu. Bio je to prvi izlet u glumačke vode i očigledno sam jako dobra glumica. Mauro je znao sve, zna i L-Gantea. Nikad nije sumnjao da među nama nešto postoji, ali bio je ljut zbog tračeva".

"Problem je bio što je zbog videa morao objašnjavati ljudima da to nije prevara. Nismo ni bili rastavljeni, kao što se pisalo, sve je znao šta se dešava."

"Mauro i ja smo imali dosta svađa, kao što to ima svaki par. Veoma je teško održavati vezu između fudbalera i djevojke iz medija, posebno u ovakvom okruženju. Veoma sam implusivna i lako je uočljivo kada se naljutim", saopštila je Wanda.

Oglasi

Wanda se bori s teškom bolesti

Wanda Nara se trenutno bori s teškom bolesti. U ljeto prošle godine otkriveno je kako ima leukemiju.

Iako atraktivna Argentinka krije tačnu dijagnozu, priznala je kako se radi o leukemiji, no ne zna se kakvog je zdravstvenog stanja.

Trenutno ona izgleda veoma dobro. Pleše, pjeva i veseli se u poznatim TV programima, često gostuje u emisijama i uopšte ne izgleda kao žena koja ima leukemijom.

"Sve ovo radim zbog djece. Želim da osjete da je mama dobro", istakla je Wanda nedavno i o dijagnozi je rekla:

"Radila sam rutinske testove, ljekari su vidjeli čudne testove, a zatim sam na TV-u saznala da imam leukemiju. Samo sam počela plakati, a nisam ni znala šta mi je. Ne odustajem od borbe", poručila je.

Wanda ima veliku podršku supruga Maura. Zajedno čine čuda već godinama i uvjereni su kako će ona pobijediti ovu životnu nedaću.

Oglasi