Wanda pomjerila granice: Objavila spot za pjesmu - grudi i zadnjice na izvolite, pjevanja ni na mapi
Wanda pleše na biljarskom stolu

Milion i pol pregleda za dva dana

Wanda pomjerila granice: Objavila spot za pjesmu - grudi i zadnjice na izvolite, pjevanja ni na mapi

Adnan Beganović

Wanda Nara je ponovo u centru pažnje. Ovaj put je objavila spot za svoju drugu pjesmu i ponovo je do ludila dovela svoje fanove, pogotovo muškarce. 

Wanda Nara, kontroverzna Argentinka izabranica fudbalera Galatsarayja Maura Icardija, sve više je u muzičkim vodama.

Naime, Wanda Nara je pred kraj prošle godine objavila svoju prvu pjesmu naziva "Bad Bitch" koju je za kratko vrijeme na youtubeu pogledalo oko 3 miliona korisnika.

Reakcije su bile podijeljenje, bilo je i kritika, no to seksipilnu Argentinku nije obeshrabrilo i na svojim društvenim mrežama je tada napisala:

„Nikad nisam zamišljala toliko toga s ‘Bad Bitch‘, hvala vam svima što uvijek računate na mene, na svaku moju ludost. Nisam pjavačica, ali ovdje pjevam, nisam plesačica, ali plešem, nisam bila ni vozačica, pa sam uspjela. U životu je bitna želja s kojom nešto radiš.

Oglasi

Možda su hejteri i u pravu jer rođena sam bez talenta, no uvjeravam se da snaga volje za učenjem i da se ide naprijed uprkos kritikama vrijedi više od svega. Ako želiš raditi, ako želiš biti neko i nešto, ne slušaj komentare, samo gledaj svoje ciljeve i kreni za njima", napisala je Wanda.

A, samo nekoliko mjeseci nakon muzičkog debija, ona je objavila i svoju drugu pjesmu. Ovaj put pod nazivom "O Bicho Vai Pegar" i za samo dva dana na njenom youtube kanalu ju je pogledalo više od milion i pol korisnika.

Spot za pjesmu je sniman u brazilskim favelama, a njene glasovne mogućnosti ne dolaze do izražaja jer u spot je uglavnom prepun dekoltea južnoameričkih ljepotica, zatim njihovih zadnjica.

Oglasi

Drugim riječima, sve "puca" od seksipila, a Wanda je u jednom dijelu spota na sebi ima brazilski, a u drugom argentinski dres.

Sve u svemu, Wanda šta god da radi, izaziva ogromnu pažnju. Nije bitno da li zastupa supruga prilikom razgovora sa klubovima, ili na društvenim mrežama "rasteže" pamet svojim fanovima sekspilnim fotografijama ili pak snima pjesme.

Ona jednostavno zna kako da unovči svoj izgled i popularnost i za to zaslužuje sve pohvale. Kompletan spot možete na Wandinom Youtube kanalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi