22

Komentari (22)

CeZenicaLik
Nisam cuo da se udruzenje bosanskih jevreja oglasilo tj osudilo ove napade na palestinski narod u svojoj zemlji.Oni su najstariji stanovnici
Jugovina
Zasto stalno forsirate ovakve clanke na SPORTSKOM portalu?
Mele
Da li znate da je Gaza 80 X 20 km povrsine, a tu zivi 2 miliona ljudi.Ptica ne moze da udje jer su blokirani sa svih strana. Ispalili 2000 raketa, 5 mrtvih Izraelaca. Ovi sasuli preko 500 tona najjaceg i naj razornijeg eksploziva iz najmodernig naoruzanja. Pa razmislite mali sa tim pilecim mozgom, ako nesto hocete da komentarisete. Pogledajte kartu Palestine 1945, kada su cionisti dosli kao izbjeglice.Sto ih hico nije istusiro malo vise.jedini je znao kakva su to gamad.
Keno
Kako je nas Adolf bio u pravu, neka ti je laka zemlja legendo
sanin8
Hićo ustani i završi što si počeo
Keno
Husrefbeg22
Zalosno je sto Zapad zmiri i cuti na holokaust nad Palestincima. Zapadne zemlje ne smiju da se izjasne ili se izjasne za stranu agresora, zbog svog velikog brata preko bare koji sponzorira fasisticki rezim i drzavu.
Szentharomsvag
Zapad zmiri i na kamenovanje u arapskim zemljama i na saudijsku agresiju na Jemen. Najveci ssveznik Americi na blistoku nije Izrael nego Saudija. 8mil Jevreja zivi medju 300mil Arapa, zar i oni nemaju pravo na drzavu? Koliko Jevreja zivi u arapskim drzavama, a koliko Arapa u Izraelu?
Shik
Kaze Dodig: Zeno;Jel se svjetli zgrada vlade: Ako me neko trazi.Nisam ni tamo ni vamo. Pa djesi? Dok junacko srce kuca, jacu lezat ispod junca..
Shik
Ti realisticki te nabijem na picki. Agonija traje godinama na neduzni narod. Najsavremenije naoruzanje upotrebljavaju protiv civila sa kamenicama.Sad kada im se posalje neka raketa za sav uzas koji cine.Kazu,Oni imaju pravo na samo odbranu.Ma kako vas nije sram da ih podrzavate.Zivu djecu iz rusevina izvlace. Pa,cjeli svjet prica o Izrajelu.Kako su vojno mocni i jaki.A sad odjednom.Imaju pravo dase brane od naroda.Koji se brani kamenicama. I svi sada stadose na stranu Cafira. Il mu se ulizuju il ga se plase. Kao oni.Zeno, Izbaci kroz prozor zastavu Izraela. Ako me neko trazi, nisam tu...
Realist
Kako je izraelska agresija ako ovi ispaljuju rakete na Izrael
jassony
Isto kao sto je uzp-ovska i cetnicko genocidaska bila na muslimane u Bosni, i po vasoj "genocidnoj" logici ako se branis ti si kriv. Da me ti pustis u svoje dvoriste iz sazaljenja i onda ti ja uzurpiram i dvoriste i kucu i ubijam ti sve u porodici sto imas sta bi ja bio zrtva ili agresor?
*p!p!t@*
Isto kako si ti prirodno glup
Osvaldo000
Hebem li ti majku u supak idiote smrdljivi
Geneve
Dodjem ti ja u dom, zguzim ti mamu, hoces li me zavti agresorom ili cu ti kupiti cokoladu.
Realist
To ste vi uradili prije 30 god
Keno
Izrael priznaje kosovo hahah a ova bagra srpska ih podrzava majku vam cetnicku u picku ****m sve radite samo da bi nama smetalo
Geneve
Gdje paksu turski kosati.
user1582647693
Evo glava ako sankcije ne fasuju truhlo je ovo covijecanstvo i sve ode u privatizaciju i u robovlasnicke sisteme
Uranija
Nosaju se zastave već godinama ali nažalost narod u Palestini živi sve lošije i lošije... što zbog bolesnih umova iz Izraela što zbog svojih vođa što zbog svojih Arapa iz okruženja...
Manager
a zbog koga najviše ?
Baboisback
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.