Zabaleta otkrio s kojim timom Messi gotovo uvijek igra na FIFA-i

Ne, nije Barcelona

Zabaleta otkrio s kojim timom Messi gotovo uvijek igra na FIFA-i

Endin Čaušević

Bivši argentinski reprezentativac Pablo Zabaleta pričao je za engleske medije o svom prijateljstvu s Lionelom Messijem.

Zabaleta se dotakao mnogih stvari oko Messija, no ono što je mnogima skrenulo pažnju jeste trenutak kada je bivši igrač Manchester Cityja pričao o vremenu dok je često s Messijem igrao FIFA-u na Play Stationu.

Bivši argentinski reprezentativac je svojevremeno igrao u dresu Espanyola i često se družio s Messijem koji je živio veoma blizu. Oni su često imali duele na FIFA-i, a Zabaleta je otkrio s kojim timom je Messi volio najviše da igra.

"Mnogi misle da je to Barcelona, ali nisu u pravu. Dok smo ja i on imali online okršaje on je igrao gotovo uvijek s Chelseajem. Mogu slobodno reći da sam bolji igrač FIFA-e od Lionela Messija", poručio je Zabaleta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi