Zvijezdi Serije A djevojka za rođenan poklonila ni manje ni više nego "zvijer" od 206 hiljada eura

Neobično iznenađenje

Zvijezdi Serije A djevojka za rođenan poklonila ni manje ni više nego "zvijer" od 206 hiljada eura

A. Čaušević

U modernom fudbalu kada fudbaleri zarađuju ogroman novac dešava se da ih ljepša polovina iznenadi skupocjenim poklonom, posebno kada su specijalne prilike u pitanju.

Poseban poklon za svoj 29. rođendan od djevojke dobio je Lorenzo Insigne, dugogodišnji fudbaler Napolija i jedan od najboljih igrača Serije A.

Naime, Insigneu je djevojka Jenny Darone poklonila Lamborghini Huracan EVO čija se vrijednost procjenjuje na 206 hiljada eura.

Italijanski reprezentativac je skupocjeni poklon zatekao parkiranog ispred kuće i zamotan crvenom trakom i velikom mašnicom na prednjem dijelu vozila.

Inače, Lamborghini Huracan Evo je jedan od najbržih svjetskih automobila. Od 0 do 100 km/h ubrzava za 2.9 sekundi, a maksimalna brzina koju može dosegnuti iznosi 325 km/h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi