Za nove uspjehe i jubileje: Mozzart podržao studente Tehnološkog fakulteta

Nova oprema za sportsku sekciju Saveza studenata

Za nove uspjehe i jubileje: Mozzart podržao studente Tehnološkog fakulteta

Sponzorski tekst

Tehnološki fakultet Univerziteta u Banjaluci danas proslavlja jubilarni 60. rođendan, a članovima Saveza studenata ove obrazovne institucije tim povodom stigao je i poseban poklon. Akademcima koji se, uz vrijedno učenje, bave i sportom kompanija Mozzart uručila je nove komplete dresova za odbojku i košarku.

„Kada smo dobili informaciju o donaciji, bili smo iznenađeni jer u prethodnom periodu nismo naišli na razumijevanje kompanija od kojih smo tražili pomoć. Ova donacija nije značajna samo za nas, već i za buduće generacije studenata našeg fakulteta koji će koristiti ovu opremu i zato se srdačno zahvaljujemo kompaniji Mozzart“, poručuje predsjednik SSTF, Vladimir Ivković.

Opis nije dostupan.

Savez studenata takođe uskoro obilježava značajan jubilej, odnosno 30 godina rada. Od osnivanja se intenzivno zalažu za ostvarenje i zaštitu prava i interesa studenata Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci. Osim toga, Savez organizuje različite kulturne, naučne i sportske manifestacije za studente. Sa fakultetima iz Srbije, Crne Gore i Slovenije učestvuju na naučno-kulturnoj i sportskoj manifestaciji "Tehnologijada".

Opis nije dostupan.

Sportska sekcija Saveza je pokrenuta s ciljem unapređenja ekipa koje učestvuju na studentskim sportskim takmičenjima, kao i na "Tehnologijadi". Trenutno su aktivne dvije sportske sekcije - muška košarkaška i ženska odbojkaška i košarkaška koje su na „Tehnologijadi“ prošle i ove godine zabilježile značajne rezultate. Njihove košarkašice osvojile su prvo, a košarkaši i odbojkašice drugo mjesto.

Oglasi

Opis nije dostupan.

S obzirom na povećanu zainteresovanost studenata za sportske aktivnosti i konstantno učešće na različitim manifestacijama, javila se potreba za izradom novih setova dresova. Oni naslijeđeni od prethodnih generacija već su bili dotrajali, pa im je nova oprema bila prijeko potrebna.

Opis nije dostupan.

Tim više, podrška iz Mozzarta stigla je u pravi čas, a iz ove društveno odgovorne kompanije studentima su, povodom rođendana, poželjeli mnogo novih sportskih uspjeha.

Opis nije dostupan.

Sportisti Tehnološkog fakulteta poručuju da im je posebna čast što ih je podržala kompanija koja u velikoj mjeri pomaže razvoj sporta kroz izgradnju i obnavljanje sportskih terena, donacije brojnim sportskim klubovima, ali i sponzorisanje velikih imena naše sportske scene.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi