22

Komentari (22)

user1574859714
A gdje ona nasa hairli dzudistkinja. Hocel ona sta uzeti nako 154 olimpijskih igara
Jasminn
Sve cestitke za zlato Nori. Nadam se da te znaju cijeniti i da ce te braniti i kad ti ne bude isto kao sad. A ne da ce te prodati zbog 2-3 lajka. Ja licno ne mogu donijeti zlato, ja nemogu igrati za reprezentaciju ali zato mogu braniti svoje pa i po cijenu 100 minusa
Zgembic
Pa Kosovu ne kradu sportiste komsije a i nemaju UZP i Genocidne gamadi sto konstantno unistitavaju drzavu.
Realist
UM1905ZM
King_Kenny
@Zgembic ...kako ces imati medalju kad ti OKBiH na Olimpijadu salje nekakvu Djekanovicku koja ima duplo losiji rezultat od Bjelosevic koja ostane da gleda OI na TV...i sve to da bi se ispostovao nacionalni kljuc i kako bi Srpkinja isla na OI...to je slucaj nezabiljezen u svijetu sporta da se losija takmicarka salje na neko takmicenje iako imas mnogo bolju.
Zgembic
Zgembic
Oooo skutorcicu kako gospoja mama danas?
Zgembic
@King_Kenny prijatelju onaj dio… konstantno unistavaju drzavu (citaj i sport) . Pa ni katolici, prqvoslavci i svi drugi narodi koji vole ovu zemlju zbog te bagre nemogu naprijed.
Zgembic
@plemic skutore problem je u tome sto zbog UZP i genocidne gamadi Mora da radi nacionalni kljuc a Ne oni koji zasluzuju izmedju ostalog i u z. rep.
King_Kenny
@plemic ...sta da pogledam u zenskoj kosarkaskoj reprezentaciji???...Jonquel Jones koja sam igra,a ove sotale joj dodaju loptu...da si pokupio 4 nane iz mahale samo da joj izvode loptu ispod kosa osvojili bi to 5. mjesto...bez nje se ne bi ni plasirali na EP,eto kakve su te ostale kosarkasice...jedna kosarkasica snosi sve zasluge za uspjeh.
Husrefbeg22
Svaka cast Kosovo!
bk123
Kosovo postade džudo velesila...Bravo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.