12

Komentari (12)

rabodimis
Niko nije znao napravit i postavit video spusta uz ovaj tekst ?? Dal je moguce da ste tako nesposobni ?? Vazno je da vi prenesete komsijske uspjehe u kompletu a NASE moze "na kaskicu" ?? Jel vas stid i malo sto ste saucesnici u ubijanju BiH-a sporta ?? Pa starlete i ulicne tuce iz cijelog svijeta imaju vecu prednost i promociju.. sramota..
HamzaVojvoda
Svaka cast Elvedina samo tako nastavi
Chesa
Bravo Elvedina - još više medalja u budućnosti.
Mowzilla
Aferim Elva, korak po korak do medalje ⚜️
VenamaHrabrih
Saće joj Foodil dva skijališta napravit...
struja
Bravo Elvi! uljepsa mi dan.
Ado_GTI7
Svaka čast, sve najbolje od srca ti želim.
vedin
Pa ovo je drugorazredno takmičenje i vi ovo nazivate istorijskim uspjehom.
hanball123
Pa zar nije historijski usojeh? Djevojka je prva koja je donijela podijum našj BiH i u tom drugorazrednom takmičrnju. Uz to sve naoreduje i u Svjetskom kupu, polako al sigurno. A izgleda da ce ti kod nas ljudi oprostiti sve osim uspjeha. BRAVO ELVE ??
desnibocni
Rece tastatura ratnik.
Salt_boy075
Glupan,nemoj mu zamjeriti !!
user1676748726
Evo ovih koji kedva čekaju da neko iz naše nam domovine ostvari bilo kakav uspjeh, da bi ga mogao kuditi. Šta vi gospodine znate sta je Europa Cup i šta je skijanje. Ovo ne da je uspjeh, nego nešto mnogo veće od uspjeha. Kada pogledamo koje skijašice su ostale iza nje i iz kojih drzava, sve to još više uveličava ovaj uspjeh. Kad pogledate kako Elvedina dolazi na ta takmičenja i kako financira sve to, a vi gospodine da imalo znate šta je sve potrebno za profesionalno bavljenje skijanjem, nikad se nebi ni usudili reći da je ovo drugorazredno takmičenje. Uostalom neznam ni sam zašto persiram ovakvu osobu. Bravo Elvedina idemo idemo dalje idemo jako, do još boljih rezultata
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.