Gimnastičarka zarobila Putinovo srce: Gdje je "ruski car" sakrio 30 godina mlađu ljubavnicu?

Inostrani mediji špekulišu

Gimnastičarka zarobila Putinovo srce: Gdje je "ruski car" sakrio 30 godina mlađu ljubavnicu?

Admin Čaušević

Bez sumnje Vladimir Putin je trenutno najomrženiji čovjek na svijetu zbog invazije Rusije na Ukrajinu. 

Putin je naglo dobio veliki broj neprijatelja širom svijeta. Pored toga obnovljen je i inter za njegovim privanim životom koji je prepun misterija.

Privatne detalje iz života ruskog vladara je nemoguće rasvjetliti do kraja jer se uglavnom sve svodi na nagađanja, glasine i špekulacije.

Putinov ljubavni život je prava slagalica. Do sda je poznato da je bio oženjen sa Ludmilom Shkrebnevom od 1983. do 2014. godine s kojom se razveo. Imaju dvoje djece, Mariu i Katiu, ali o njima se zna malo toga.

Ludmila je bila jedina Putinova žena na papiru, dok je imao i ljubavnvica. Tako je 2003. godine dobio treće dijete poslije vanbračne veze.

Spominje se da je Putin u vezi sa Alinom Kabaevom (38), bivšom gimnastičarkom i zlatnom sa Olimpijskih igara iz Atine 2004. godine.

Oglasi

Rusija je totalno medijski ograničena te svaka glasina o Putinu koja izađe u javnost se automatski cenzuriše. Tako je 2008. godine moskovski list Moskovsky Korrespondent objavio da se Putin razveo i da je spreman da se oženi sa Kabaeovm.

Odmah nakon toga Kremlje je negiralo tu informaciju, a list je ugašen nekoliko sedmica. Što najbolje pokazuje kakav sistem vlada u Rusiji.

Sada su se ponovo obnovile glasine o vezi Putina i Kabaeve. New York Times piše da 69-godišnjak sakrio svoju ljubavnicu u privatnu kuću sa velikim osiguranjem u Švicarskoj.

Vladimir Putin's 'lover' seen for first time in two years after rumours she  had twins - World News - Mirror Online

Amerikanci pišu da ovaj par ima četvero djece. U Luganu su rođeni sedmogodišnji blizanci u februaru 2015. godine. Imaju još dva sina koji također posjeduju švicarske pasoše. Nezvanične informacije govore da su se njih dvoje vjenčali u pravoslavnoj crkvi.

Putin ne podnosi pitanja o svom živitou i javnosti nastoji da predstavi kako živi potpuno normalno te da kao "otac nacije" nema vremena za sitnice zbog čega je i okačio željenu zavjesu oko svog privatnog života.

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
Sportska vijest!???!!!
15 1
Mele
I Hitler se ozenio Evom 1945 u bunkeru u Belrinu.. Mozda je i to bitna vijest za SS, mislim portal sportski.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi